Ceai de plante BonThe Calming Tea, 20...

Ceai de plante BonThe Calming Tea, 20 pliculete

30000532
39,00 lei
cu TVA

Balsamul de lămâie contribuie la sănătatea mentală a fiecăruia. Menta contribuie la imunitatea naturală. Lavanda contribuie la relaxare și somn. Se recomandă să se urmeze o dieta variata și echilibrata și un stil de viață sănătos.

 

Bonthe Calming Tea este un deliciu reconfortant în fiecare înghițitură! Această pungă de ceai îți oferă o experiență relaxantă și liniștitoare. Fiecare pliculeț conține o combinație echilibrată de plante și plante medicinale atent selecționate pentru a aduce calmul în viața ta agitată.

Aromele delicate de mentă proaspătă și lavandă parfumează fiecare ceașcă, creând o atmosferă de relaxare și refacere. Pungulița cu fermoar conține 20 de pliculețe, astfel încât să te bucuri de momentele de relaxare ori de câte ori simți nevoia. Savurează Bonthe Calming Tea și lasă-te învăluit de o senzație plăcută de liniște și echilibru.

Mod de preparare

Indicații de preparare: se folosește un pliculeț de ceai pentru 0,4 l de apă proaspăt fiartă, se lasă la infuzat timp de 8-10 minute. Apoi îndepărtați pliculețul de ceai.

Compoziție

Ingrediente: balsam de lămâie, mentă, vârfuri de passiflora, flori de levănțică. Balsamul de lămâie contribuie la sănătatea mentală a fiecăruia. Menta contribuie la imunitatea naturală. Lavanda contribuie la relaxare și somn. Se recomandă să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Conținut: 20 pliculețe de ceai piramidale de 2,25 g. Greutate: 45 g.

Cofeină

Fără cofeină

Greutate: 80 g.

-------

COUNTRY OF ORIGIN:  CZECH REPUBLIC INFUSIONS: 1

Description

Lemon balm contributes towards one's mental health. Mint contributes towards natural immunity. Lavender contributes towards relaxation and sleep. It is advised to follow a varied and balanced died and healthy lifestyle.

Preparation

Preparation guidelines: use one tea bag for 0.4 l of freshly boiled water, leave to infuse for 8-10 minutes. Then remove the tea bag.

Composition

Ingredients: lemon balm, peppermint, passion flower tops, lavender flowers. Lemon balm contributes towards ones mental health. Mint contributes towards natural immunity. Lavender contributes towards relaxation and sleep. It is advised to follow a varied and balanced diet and healthy lifestyle. Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 2.25 g. Weight: 45 g.

Caffeine

Caffein-free

17 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.