Ceai Afrodisiac Catuaba, 60052, 100gr

Oxalis

16,00 lei

Preturile includ TVA.

8 Produse

Produs nou

Catuaba a fost folosit în mod tradițional de către popoarele indigene locale ca și calmant, sedativ și mai ales ca afrodisiac.

S-a descoperit că decoctul scoarței acestui copac nu numai că ridică libidoul și adaugă energie, dar vă permite să luptați în mod eficient împotriva impotenței.

*Imaginea are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Catuaba este de asemenea utilizat pentru a combate infecțiile bacteriene și virale. Alcaloidul conținut elimină eficient agenții patogeni care se găsesc în sânge. Decocția de scoarță de Catuaba îmbunătățește aportul de sânge în creier, stimulează și oferă energie.

    Instrucțiuni de preparare: fierbeți 3 linguri de coajă în 500 ml apă la foc mic timp de 5 minute, apoi puneți deoparte. După 15-20 de minute, infuzia este gata de băut. Bea 1-2 pahare zilnic timp de 3 săptămâni

    Notă: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul dietetic nu poate fi utilizat ca substitut pentru o dietă variată. Preparatul nu trebuie utilizat de femeile însărcinate și care alăptează, precum și de copii și adolescenți sub 18 ani.

    Țara de proveniență:Brazilia