Pachet verde - Cafea & Ceai
Pachet verde - Cafea & Ceai
Cafeaua verde este cafeaua crudă, neprăjită si neprocesată, neprelucrată termic, având gust de cafea, dar aroma este mult mai intensă, asemănându-se mai mult cu un ceai. Acest tip de cafea este superior celui clasic, efectele curative fiind mai evidente.
Ușor de ales măcinatura și gramajul. Adaugă in coș! Cumpără acum!
*Fotografia are titlu de prezentare
*Culoarea ambalajului poate varia
Țara: Etiopia
Regiunea: Sidamo Kournikova
Metoda de procesare: Spălare și uscare la soare
Recomandată pentru: Infuzie
Ușor de ales măcinatura și gramajul.
Adaugă in coș!
Cumpără acum!
Aroma 100% naturala
Prepararea cafelei verzi:
Peste boabele întregi de cafea se toarnă apă fierbinte si se lasă să se infuzeze minim o jumatate de oră.
Având în vedere duritatea boabelor de cafea verde, nu vă recomandăm sa o râșniți în casă!
în cazul in care optați sa o cumpărați măcinată, este important să alegeți finețea de măcinare corespunzătoare cu modul de preparare. Pentru a obține o cană de cafea delicios aromată, lăsati sa se infuzeze cel putin 3-4 minute.
Cafeaua verde poate fi consumată crudă, sau poate fi prăjită. Chiar și acasă, cu un prăjitor de cafea
CTS vă oferă mai multe variante de prăjitoare.
Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia Sinensis și este utilizat de către chinezi de mai bine de 2.000 de ani, ca băutura răcoritoare, datorită numeroaselor proprietăți terapeutice de care dispune această plantă.
Ingrediente: ceai verde Green Sencha, pere, scorțișsoară, arome, cireșe amare, mușețel, gălbenele, zmeură.
Prepararea ceaiului: Se pune o linguriță de ceai la fiecare 150 ml de apă și încă una pentru ceainic. Se fierbe apa și se lasă să se răcească 2-3 min până la 70-80°C, apoi se toarnă peste ceai. Se lasă să infuzeze doar 2-3 min, se strecoară și se servește.
Țara de proveniență: Cehia