Nou Pret redus! Tableta de ciocolata traditionala piedra Mareste

Tableta de ciocolata traditionala Jolonch a la Pedra d'Agramunt

9105775

Produs nou

Jolonch este cea mai veche fabrica de ciocolata din Agramut, Spania si singura dintre cele doua existente care inca mai functioneaza si astazi.

De-a lungul istoriei, ciocolata Jolonch a devenit renumita datorita felului unic de a fi prelucrata de artizani. Acestia folosesc piatra de granit pentru a zdrobi si incalzi boabele de cafea, pana cand acestea devin o masa lichida ce va fi apoi modelata.

Mai multe detalii

21,25 lei cu TVA

-15%

25,00 lei cu TVA

  • Tableta clasica de ciocolata Jolonch - potrivita pentru preparare ciocolata calda

    Ciocolata cu 30% cacao, un clasic al ciocolateriei Jolonch.

    Cantitate: 350 gr

    Ingrediente:

    zahar, pasta de cacao, faina de orez, lecitina de soia, aroma de scortisoara. Poate contine urme de nuci si lactoza.

    Ingrediente naturale – Cacao min 30%.

    Nu contine gluten.

    Valori nutritionale pe 100g:

    valoare energetica 453 kcal,

    grasimi 17 g din care 10 g saturate,

    carbohidrati 68g,

    glucide 51g,

    proteine 5,1g,

    sare <0,1g.

    Ciocolata calda de casa

    Mod de preparare: Razuiti ciocolata si amestecati-o cu apa sau lapte, dupa preferinta. Puneti pe foc mic si amestecati continuu sa nu se lipeasca. Cand incepe sa fiarba luati de pe foc si continuati amestecarea inca 2-3 minute.

    Un baton de ciocolata este suficient pentru 1 litru de apa sau lapte. Pentru o cana puteti pune 3 sau 4 patratele, in functie de cat de cremoasa va place ciocolata calda.

    Se poate manca si in forma solida, direct. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse la reducere