Cafetiera Bialetti, Moka Express...
Cafetiera Bialetti, Moka Express...
Cafetiera Bialetti, Moka Express...

Cafetiera Bialetti, Moka Express Love, 3 cesti, Negru

7001364
199,00 lei
cu TVA

Moka Express este un model clasic de la Bialetti, cel mai mare producator mondial de echipamente de cafea. Acesta este celebrul moka pot care l-a facut celebru pe producatorul italian in anii 1930. Până in prezent, este cel mai popular model de moka pot din lume, fiind produse peste 200 de milioane de exemplare din acest model.

Pentru a pregăti un espresso italian adevărat, ai nevoie doar de această cafetieră, o cafea bună și de câteva minute!

 

Cafetiera Bialetti, Moka Express Love, 3 cești, Negru este folosită pentru a prepara 3 cești de espresso, in același timp. Capacitatea totală este de 150 ml.

Design
Aceasta cafetieră din aluminiu turnat impresionează prin calitatea sa. Corpul clasic, neschimbat de zeci de ani, o face să fie originală și ideală pentru orice zonă de preparat cafeaua. Mânerul asigură o bună manevrare și o servire confortabilă, atunci când cafeaua este gata. Fabricat in Italia.

Utilizare
Bialetti Moka Express este potrivită pentru pile pe gaz și electrice. Doar puneți cafetiera pe plită, așa incât mânerul să nu se afle in imediata apropiere a căldurii.

Spălați cafetiera manual, fără detergenți.
Nu este compatibilș cu mașina de spălat vase.
Retineți că de fiecare dată trebuie să pregatiți cantitatea de cafea sugerată de către producător.

Cum funcționează moka pot?
Filtrul de cafea are un rezervor superior etanș, un filtru și un rezervor inferior. Puneți cafeaua macinată in filtrul, turnați apa in rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți cafetierea pe plită și asteptați câteva minute. Apa fierbinte se va deplasa in sus, spre rezervor, cuprinzând cafeaua măcinată. La final, veți obține un espresso delicios si aromat.

47 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.