BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz
BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz
BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz
BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz
BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz
BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz

BIALETTI Mokapot Venus Induction 6tz

7000952
230,00 lei
cu TVA

New Venus este o versiune actualizată a unuia dintre cele mai populare modele de moka poturi fabricate de Bialetti, liderul mondial in producția de cafetiere. In comparație cu versiunea anterioară, noua versiune include un nou design al parții superioare, al butonului capacului și al mânerului, precum și o crestere a grosimii părții inferioare cu 20%. Modelul Bialetti Venus 6tz este utilizat pentru a prepara 6 cești de espresso odată (aproximativ 235 ml). Capacitatea totală este de 295 ml.

 

Pentru a pregăti un adevarat espresso italian, aveți nevoie doar de această cafetieră, de o cafea bună și de câteva minute! 

• Design:

Forma sa aerodinamică și designul original fac din Bialetti Venus un plus de eleganța pentru fiecare bucătărie. Acest aspect uimitor este combinat cu funcționalitatea. Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil lucios, cu un mâner din plastic negru. Oțelul inoxidabil are un efect mai mic asupra gustului de cafea decât aluminiul, iar forma ergonomica a mânerului permite turnarea confortabilă a espresso-ului preparat. 

• Utilizare:

Bialetti Venus este potrivit pentru plitele pe gaz, electrice și cu inductie (marimea 4tz și mai mare). Așezați produsul pe aragaz astfel incât mânerul să fie in afara razei de caldurâ.

Spălați cafetiera manual, fără detergenți. Nu se poate curața in mașina de spălat vase.

Alegand dimensiunea cafetierei, rețineți că de fiecare dată trebuie să pregatiți cantitatea de cafea specificată de producător. 

• Cum funcționează moka?

Cafetiera consta dintr-un rezervor superior etanș, un filtru și un rezervor inferior. Puneți cafea macinată in filtru, turnați apa in rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranța și conectați toate elementele. Puneți cafetiera pe aragaz și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se mută in rezervorul superior, curgând prin cafeaua măcinată. Espresso-ul dvs. delicios și aromatic este gata!

63 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.