BIALETTI Mokapot Induction 6tz red
BIALETTI Mokapot Induction 6tz red
BIALETTI Mokapot Induction 6tz red
BIALETTI Mokapot Induction 6tz red

BIALETTI Mokapot Induction 6tz red

7001043
289,00 lei
cu TVA

Mokapot Musa este produsul ideal pentru iubitorii de espresso, dar care vor o versiune mai rapidă și usoară! In culoarea sa iconica, cu un design versatil și ergonmic, și durabilitatea sa ridicată, Mokapot-ul Bialetti Musa se va potrivi perfect in orice bucatarie!

 

Modelul Bialetti Musa este folosit pentru prepararea a 6 cești de espresso odată. Capacitatea totală este de 280 ml. 

Pentru a pregăti espresso italian adevărat, ai nevoie doar de acest mokapot, cafea bună și gata in cateva minute! 

• Design: Această cafetiera din aluminiu turnat impresionează prin calitatea sa. Corpul său slim din otel inoxidabil, butonul și mânerul suplimentar din plastic negru asigură manevrarea și servirea confortabilă atunci când cafeaua este gata. Fabricat in Italia. 

• Utilizare: Bialetti Musa este potrivit pentru plite pe gaz sau electrice. Puneși produsul pe plită astfel incât mânerul să nu fie la indemana căldurii. Spalați mokapot-ul manual, fără detergenți. Nu poate fi spălat la mașina de spălat vase.   

• Cum funcționează un mokapot? Filtrul de cafea consta dintr-un rezervor superior, un filtru și un rezervor inferior. Puneți boabele de cafea măcinate in filtru, turnați apa in rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranța și conectați toate elementele. Pune cafeaua pe aragaz și asteaptă câteva minute. Apa fierbinte se deplasează in rezervorul de sus, curgând prin cafeaua macinată. Espresso-ul tău delicios și aromat este gata!

25 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.