Filtru de cafea Automat Precision Silver, WSP-1A, Wilfa

WILFA

1 799,00 lei

Preturile includ TVA.

6 Produse

Produs nou

Cât mai repede posibil - dar nu mai repede!

Filtru de cafea pentru uz casnic sau de birou, cu capacitate de realizarea a 1-12 cafele

Wilfa Precision este un aparat de cafea elegant, care vă permite să faceți cafea de talie mondială.

Mai multe detalii

 • Wilfa Precision este un aparat de cafea elegant, care vă permite să faceți cafea de talie mondială.

  Secretul constă în capacitatea Wilfa de a controla atât temperatura cât și curgerea apei

  Cu ajutorul controlului fluxului de curgere a apei, puteți ajusta debitul și, astfel, să ajustați rata de extracție la preferințele dvs. Cu alte cuvinte, Wilfa Precision produce cafea cât mai repede, fără a avea un impact negativ asupra produsului final. Ceea ce este așa cum trebuie!

  în procesul de preparare a cafelei Wilfa s-a concentrat asupra calității și preciziei

  Caracteristici:

  - Cu o stabilitate a temperaturii pe tot parcursul preparării cafelei, Wilfa Precision aduce o cafea mai bună și la o preparare mai consistentă.

  - Rezervor de apă demontabil. Apa proaspătă și curată este unul dintre cele mai importante ingrediente în cafeaua excelentă. Din acest motiv, Wilfa Svart Presisjon are un rezervor de apă detașabil.

  - Rezervorul de apă este gradat. Urmați măsurătorile de cafea și apă indicate pe rezervorul de apă, setați controlul debitului pentru a se potrivi și bucurați-vă de una dintre cele mai bune căni de cafea pe care le-ați gustat vreodată.

  - Funcție - Drip stop - reglabil de la 1 la 12 cești de cafea. În acest mod, datorită controlului debitului puteți ajusta cantitatea de cafea preparată pe care intenționați să o preparați și la preferințele dvs. gustative.

  - Pompă care pompează toată apa rămasă din interiorul filtrului la sfârșitul fiecărei utilizări. Acest lucru este important, deoarece următoarea cafea pe care o veți prepara sigur va fi cu apă proaspătă și nu va avea gust metalic de la apa rămasă pe tuburi de la utilizarea precedentă

  - Placă fierbinte concepută pentru a menține cafeaua fierbinte. Oprire automată după 1H

  - Carafă de sticlă

  Design elegant al Filtrului de cafea, dar are, de asemenea, unele avantaje inteligente:
  - Deoarece suportul filtrului și carafa de servire sunt detașabile, brewerul poate fi utilizat cu ușurință ca distribuitor de apă caldă pentru  Chemex, Hario V60 sau altele.

  - În capacul carafei de servire există și un mic tub de amestecare a cafelei pentru ca in procesul preparării sa se facă o agitare corespunzătoare, deoarece ultimul lichid care iese din filtru este întotdeauna mai puțin concentrat decât la începutul ciclului de preparare.

  - Controlul debitului pe suportul filtrului. Majoritatea consumatorilor nu au încă o râsniță de cafea acasă. Deci opțiunea este să cumpere cafea pre-măcinată. Prin urmare, dacă doriți să preparați 1 litru sau 0,5 litri și să atingeți aceeași extracție și același gust, ar trebui să măcinați mai grosier pentru 1L de cafea și mai fin pentru 0,5L de cafea.

  O modalitate inteligentă de a evita acest lucru este de a restricționa debitul de la 0,5L pentru a crește timpul de extracție, astfel încât să puteți extrage suficientă aromă din cafea.

  Dimensiuni: 36.2 x 21.6 x 35.6 cm ;

  Greutate: 2.27 Kg