Plasarea unei comenzi catre S.C. CTS GROUP S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile acestui site.

Informatiile furnizate catre S.C. CTS GROUP S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. CTS GROUP S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. CTS GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea “Nu este in stoc”, nu putem garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Garantii

Produsele comercializate prin intermediul ctscorner.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. Ctscorner.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori si de lege.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile, fara nicio explicatie din partea dumneavoastra. Dupa returnarea produselor, va primiti banii inapoi sau va puteti alege alt produs de aceeasi suma sau o suma mai mare cu plata diferenta.

La accesorii garantia este cea de conformitate si vicii ascunse. Clientul poate returna produsul in termen de 14 zile daca descopera un defect de fabricare sau viciu ascuns. La returnare se pot da banii inapoi sau inlocui produsul existent cu un altul nou.

La produsele comercializate vrac sau produsele alimentare nu se ofera posibilitatea de retur decat in cazul in care produsul/produsele arata urme de neconform.

Dupa cele 14 zile de garantie, daca produsul prezinta defectiuni ne puteti contacta la numarul de telefon 0771 265.362 sau la adresa de email office@ctscorner.ro.

Pozele produselor sunt fie oferite de furnizor, fie poze facute de S.C. CTS GROUP S.R.L. Utilizarea lor pe alte siteuri fara acord scris este strict interzisa. Pentru reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor va rog sa ne contactati.

S.C. CTS GROUP S.R.L.isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clienti ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate repetate.

S.C. CTS GROUP S.R.L.
CUI: RO35274254
Reg.Com.: J22/2124/2015
Banca: Raiffeisen Iasi
CONT: RO17RZBR0000060018262859
Iasi, 700291,
B-dul Chimie nr 2
Telefon: 0771 265 362