Ceai verde China Jasmine 70 g

Ceai verde China Jasmine 70 g

30000481
29,00 lei
cu TVA

Numai cele mai bune tipuri de ceai sunt parfumate cu flori atent selecționate, calitatea generală depinzând de frunzele în sine și de eficiența procesului de parfumare. Acesta este un exemplu remarcabil de ceai verde, îmbunătățit cu măiestrie cu flori de iasomie.

 

Plin de mister și eleganță, ceaiul verde parfumat China Jasmine de la Oxalis este o călătorie olfactivă prin grădinile îndepărtate ale Orientului. Aromele delicate de iasomie îmbrățișează frunzele fine de ceai, creând o simfonie aromatică rafinată. Fiecare înghițitură dezvăluie un echilibru sublim între dulceața florală și prospețimea ceaiului verde. Experimentați o experiență senzorială unică, în care timpul se oprește, iar plăcerea gustului se contopește cu parfumul divin al iasomiei.

Preparare

Instrucțiuni de preparare: Puneti 1 linguriță de ceai pentru fiecare 1,5 dl de apă și încă una pentru ceainic. Aduceți apa la fierbere și apoi lăsați-o să se răcească la 70-80°C. Se toarnă și se lasă la infuzat timp de 2-3 minute. Se strecoară și se servește. Potrivit pentru 3 infuzii.

Compoziție

Realizat din cele mai bune ceaiuri cu flori de iasomie, care sunt îndepărtate cu grijă, calitatea sa este determinată de cea a ceaiului verde și de eficacitatea procesului de parfumare. Ceai verde strălucitor parfumat magistral cu flori de iasomie.

Cofeină

Mediu

Tara de origine: China

Brand
Oxalis
48 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.