Ceai Oolong Thailand Red Royal Pearl,...
Ceai Oolong Thailand Red Royal Pearl,...
Ceai Oolong Thailand Red Royal Pearl,...

Ceai Oolong Thailand Red Royal Pearl, 21177, vrac

9102744
44,00 lei
cu TVA

Ceaiul Oolong este un ceai tradițional chinezesc, oxidat parțial, produs printr-un procedeu unic ce implică uscare la soare și oxidare.

Ceaiurile oolong, sau wulong, cunoscute și ca qingcha sau „ceaiuri verde închis”, iar in chineză înseamnă black dragon tea - ceaiul dragonul negru si "ceai albastru" în franceză

*Imaginea are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

 

Metoda de fabricație este foarte similară cu cea utilizată în Taiwan. Frunzele maro închis sunt rulate în bile mici, care realizează într-o infuzie maro deschis. Gustul și aroma sunt dominate de citrice coapte.

Țineți minte: O ceașcă rece scade temperatura abrupt. Pentru a evita acest lucru, clătiți întotdeauna vasul cu apă de +90 °C înainte de preparare.

Mod de preparare:Prepararea ceaiului: Se pune o linguriță de ceai la fiecare 150 ml de apă și încă una suplimentar. Apa se aduce la punctul de fierbere, dar ceaiul se pune când apa are cca 82-90 °C. Se lasă la infuzat timp de 5 minute. Se strecoară și se servește.

Din acelasi ceai se pot face pana la 3 infuzii.

Pentru ceaiul oolong, unele frunze sunt rulate pe lungime, în timp ce altele sunt „înfășurate” ca niște mărgeluțe cu codiță

3097 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Please enter weight/quantity 

Weight (g)

Piece(s)Product added to wishlist
Product added to compare.