Ceai negru Hot Desert, 30092, vrac
Ceai negru Hot Desert, 30092, vrac

Ceai negru Hot Desert, 30092, vrac

9101644
22,00 lei
cu TVA

Aromă de lămâie intensificată cu ardei iute

Ceaiul negru Ceylon este un tip de ceai foarte prețuit. Are o culoare aurie și un gust bogat, intens, pentru care mulți consumatori de ceai îl apreciază foarte mult.

Prin urmare ceaiul negru Ceylon poate fi savurat peste tot pe glob.

*Imaginea are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

 

Ingrediente: ceai negru Ceylon, felii de lamaie, lemongrass, arome naturale, ghimbir, piper alb, flori de cactus, piper rosu, lemn de santal, frunze de aloe, flori de scaiete. Poate contine urme de nuci.

Spre deosebire de ceaiurile verzi, care devin amare când se prepară la temperaturi ridicate, ceaiul negru ar trebui să fie preparat în apă adusă până la 90-95 °C

Țineți minte: O ceașcă rece scade temperatura abrupt; pentru a evita acest lucru, clătiți întotdeauna vasul cu apă de +90 °C înainte de preparare.

Mod de preparare: Utilizați 10 g de ceai (aproximativ 5 lingurițe) pentru 1 l de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 3 minute. Se strecoară și se servește.

Țara de proveniență: India

Ceaiul negru este un tip de ceai care este mai oxidat decât ceaiurile oolong, verzi și albe. Ceaiul negru are, în general, o aromă mai puternică decât alte ceaiuri.
Ceaiul negru își păstrează aroma mai mulți ani. Din acest motiv, a fost mult timp un articol comercial, iar pachetele comprimate de ceai negru au servit chiar ca o formă de plată în Mongolia, Tibet și Siberia

Frunzele de ceai sunt oxidate sub temperatură și umiditate controlate. Acest procedeu se mai numește „fermentație”, care este un nume greșit, deoarece nu are loc nicio fermentare reală.

Deoarece oxidarea începe chiar în faza de rulare, timpul dintre aceste etape este, de asemenea, un factor crucial în calitatea ceaiului. Oxidarea are un efect important asupra gustului produsului final, dar cantitatea de oxidare nu este o indicație a calității. Producătorii de ceai corespund nivelurilor de oxidare cu ceaiurile pe care le produc pentru a da caracteristicile finale dorite.
Apoi frunzele sunt uscate pentru a stopa procesul de oxidareForma produs
vrac
Brand
Oxalis
Țara de origine
Cehia
762 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Please enter weight/quantity 

Weight (g)

Piece(s)Product added to wishlist
Product added to compare.