Ceai Menta, 20x1.5g, Vintage Teas


35,00 lei

Preturile includ TVA.

8 Produse

Produs nou

Frunzele de mentă care înprospătează și deschid mintea.

Ambalare: 20x1,5g

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • Menta naturală fără cafeină, este cunoscută pentru proprietățile sale de relaxare. Ceaiul de mentă are beneficii pentru stomac și oferă alinare temporară în cazul crampelor menstruale, crampe stomacale, diaree și dureri de cap. Sistemul imunitar este întărit de asemenea, deoarece ceaiul din mentă conține potasiu, calciu și vitamina B, toți agenții utili în lupta împotriva răcelii și gripei. Proprietățile relaxante și liniștitoare ale mentei sunt cunoscute a fi un ajutor pentru somn.

  Anumite studii recomandă femeilor însărcinate să evite consumul de mentă.

  Vintage Teas.

  Povestea ceaiurilor Vintage începe cu trei bărbați și o minge de cricket.

  Fiind pionieri în industria de ceai, cei trei fondatori ai Vintage Teas, Sriantha Rajapakse, Mahinda Karunanayake și Vinodh Wijetunga au considerat că este timpul să se aventureze singuri. Ca și în cazul tuturor poveștilor de succes, nu a fost așa de simplu, aventura lor a fost văzută cu scepticism până când soarta a făcut posibilă întâlnirea cu un pasionat de cricket la ultima bancă din lista lor. Domnul l-a recunoscut imediat pe Sriantha Rajapakse din zilele lui anterioare ca jucător de cricket național, iar restul, după cum spun ei, este istorie.

  Asta a fost ieri. Și asta fac astăzi ... Cu un nou birou și un complex de fabrici care acoperă mai mult de 2 hectare de teren, 100 de angajați și clienți din întreaga lume, Vintage Teas a devenit una dintre cele mai mari exportatoare de ceai din Sri Lanka. Ceaiurile lor cuprind cele mai fine gusturi și texturi, folosind echipamente de ultimă oră pentru a crea amestecuri aromatice. Fiecare produs este ambalat individual pentru a-și păstra prospețimea și, ulterior, este livrat către clienți specifici. 

  Ambalare: 20x1,5g