Ceai Fun Rise, 80gr, Vintage Teas

Ceai Fun Rise, 80gr, Vintage Teas

9105814
35,00 lei
cu TVA

Simte razele plăcute ale soarelui de dimineață. Savurează un amestec minunat de lămâie, petale de trandafiri și mandarine, alături de cel mai fin ceai negru.

 

Ingrediente: ceai negru cu lamaie, mandarina, capsuni si albastrele

Cantitate: 80 gr

  • Vintage Teas.

    Povestea ceaiurilor Vintage începe cu trei bărbați și o minge de cricket.

    Fiind pionieri în industria de ceai, cei trei fondatori ai Vintage Teas, Sriantha Rajapakse, Mahinda Karunanayake și Vinodh Wijetunga au considerat că este timpul să se aventureze singuri. Ca și în cazul tuturor poveștilor de succes, nu a fost așa de simplu, aventura lor a fost văzută cu scepticism până când soarta a făcut posibilă întâlnirea cu un pasionat de cricket la ultima bancă din lista lor. Domnul l-a recunoscut imediat pe Sriantha Rajapakse din zilele lui anterioare ca jucător de cricket național, iar restul, după cum spun ei, este istorie.

    Asta a fost ieri. Și asta fac astăzi ... Cu un nou birou și un complex de fabrici care acoperă mai mult de 2 hectare de teren, 100 de angajați și clienți din întreaga lume, Vintage Teas a devenit una dintre cele mai mari exportatoare de ceai din Sri Lanka. Ceaiurile lor cuprind cele mai fine gusturi și texturi, folosind echipamente de ultimă oră pentru a crea amestecuri aromatice. Fiecare produs este ambalat individual pentru a-și păstra prospețimea și, ulterior, este livrat către clienți specifici.

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.