Ceai verde BonThe En Shi Yu Lu, 20...

Ceai verde BonThe En Shi Yu Lu, 20 pliculete

30000529
39,00 lei
cu TVA

Ceai verde tradițional cules în munții En Shi din provincia Hubei. Culeasă manual primăvara, infuzia sa aurie se mândrește cu o aromă ușor condimentată.

 

Bonthe En Shi Yu Lu este ceaiul perfect pentru a-ți răsfăța simțurile! Acest pliculeț de ceai aduce gustul delicat și revigorant al ceaiului verde într-o experiență unică. En Shi Yu Lu este un ceai premium, cules cu grijă din plantațiile de ceai de înaltă calitate. Aroma proaspătă și notele subtile de iarbă și flori te îmbie la o călătorie plină de savoare și rafinament.

Pungulița cu fermoar conține 20 de pliculețe, astfel încât să te bucuri de gustul proaspăt și revitalizant ori de câte ori dorești. Începe-ți ziua cu o ceașcă de Bonthe En Shi Yu Lu și lasă-te învăluit în seninătate și prospețime.

Mod de preparare

Indicații de preparare: folosiți un pliculeț de ceai pentru 0,4 l de apă. Fierbeti apa și apoi lăsați-o să se răcească la 70-80 °C. Se toarnă și se lasă la infuzat timp de 2-3 minute. Apoi scoateți pliculețul de ceai.

Compoziție

Ceai verde tradițional cules în munții En Shi din provincia Hubei. Culeasă manual primăvara, infuzia sa aurie se mândrește cu o aromă ușor picantă. Conținut: ceai de ceai cu aromă de ceai: 20 pliculețe de ceai în formă de piramidă de 2,25 g. Greutate: 45 g.

Cofeină

Medie

------

COUNTRY OF ORIGIN:  CHINA INFUSIONS: 1

Description

Traditional green tea plucked in the En Shi mountains of Hubei Province. Hand-picked in the spring, its golden infusion boasts a faintly spicy flavour.

Preparation

Preparation guidelines: use one tea bag for 0.4 l of water. Bring the water to the boil and let it cool down to 70-80 °C. Pour and leave it to infuse for 2-3 minutes. Then remove the tea bag.

Composition

Traditional green tea plucked in the En Shi mountains of Hubei province. Hand-picked in the spring, its golden infusion boasts faintly spicy flavour. Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 2.25 g. Weight: 45 g.

Caffeine

Medium

19 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.