Ceai verde Asian Sencha, vrac
Gunpowder este un tip de ceai verde chinezesc din provincia Zhejiang. Frunzele sale sunt rulate sub forma de mici bobițe. Se presupune că și-a primit numele de gunpowder tea datorită asemănarii sale cu praful de pușcă. Frunzele ceaiului verde gunpowder sunt ofilite, aburite, rulate și apoi uscate.
*Fotografia are titlu de prezentare
Ingrediente: ceai verde Gunpowder, bucăți de ananas (ananas, zahăr, regulator de aciditate, acid citric) arome, bucăți de căpșuni, imortele și albăstrele.
Poate conține urme de nuci.
Prepararea ceaiului: Se pune o linguriță de ceai pentru fiecare 150 ml de apă si încă una suplimentar. Se fierbe apa și se lasă să se răcească 2 min până la 90°C. Se toarnă apa peste ceai și se lasă la infuzat 5 minute. Se strecoară și se servește.
Nota Comentarii (0)