Ceai verde Blueberry și Jasmine, vrac
Ceaiul verde a fost descoperit de către chinezi cu peste patru mii de ani în urmă și a fost utilizat înca din acea vreme, grație capacităților sale naturale de vindecare.
Ceaiul verde provine din planta numită Camellia Sinensis. Spre deosebire de ceaiul negru care este complet oxidat, frunzele de ceai verde asigură conservarea de antioxidanți, taninuri și flavonoide.
Ingrediente:ceai verde Daejak, ceai verde En Shi Yu Lu și Sencha, boabe de soc, aromă naturală, afine (minimum 3%), flori de iasomie (cel puțin 2%) și flori de porumb. Poate conține urme de nuci.
Prepararea ceaiului: Se pune o linguriță de ceai la fiecare 150 ml de apă și încă una pentru ceainic. Se fierbe apa și se lasă să se răcească 2-3 min până la 70-80°C, apoi se toarnă peste ceai. Se lasă să infuzeze doar 2-3 min, se strecoară și se servește.
Nota Comentarii (0)