Ceai BonThe Rooibos Strawberry...

Ceai BonThe Rooibos Strawberry Delight, 20 pliculete

30000533
39,00 lei
cu TVA

Un rooibos verde cu o combinație neobișnuită de mentă energizantă și căpșuni dulci.

 

Bonthe Rooibos Strawberry Delight este o călătorie gustativă spre plăceri neașteptate! Acest pliculeț de ceai te îmbie cu aroma fermecătoare a fructelor de căpșuni și dulceața tentantă a rooibos-ului. Fiecare înghițitură este o explozie de savoare și prospețime, învăluindu-te într-un dans subtil între dulce și acidulat. Pungulița cu fermoar conține 20 de pliculețe, pregătite cu atenție pentru a-ți oferi o experiență unică de ceai.

Savurează această delicatesă aromatică în momentele tale de relaxare și redescoperă bucuria în fiecare înghițitură. Bonthe Rooibos Strawberry Delight este o aventură gustativă inedită, ce te va răsfăța și îți va încânta simțurile într-un mod absolut delicios!

Preparare

Instrucțiuni de preparare: turnați 0,35 l de apă clocotită peste un pliculeț de ceai și lăsați-l la infuzat timp de 5 minute. Apoi se scoate.

Compoziție

Ingrediente: rooibos verde (77,8%), pepene galben (pepene galben, zahăr, regulator de aciditate acid citric), hibiscus, aromă, bucăți de căpșuni (2,9%), heather, frunze de nana-mint. Conținut: (1) 20 pliculețe de ceai în formă de piramidă de 2,25 g. Greutate: 45 g.

Cofeină

Fără cofeină

--------------

COUNTRY OF ORIGIN:  SOUTH AFRICA INFUSIONS: 1

Description

A green rooibos with an unusual combination of bracing mint and sweet strawberry.

Preparation

Preparation guidelines: pour 0.35 l of boiling water over one tea bag and leave it to infuse for 5 mins. Then remove.

Composition

Ingredients: green rooibos (77.8%), melon (melon, sugar, acidity regulator citric acid), hibiscus, flavouring, strawberry pieces (2.9%), heather, nana-mint leaves. Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 2.25 g. Weight: 45 g.

Caffeine

Caffein-free

12 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.