Ceai Oolong Thailand Red Royal Pearl, 21177, vrac

Oxalis

30,80 lei

-30%

44,00 lei

Preturile includ TVA.

19995 Produse

Produs nou

Ceaiul Oolong este un ceai tradițional chinezesc, oxidat parțial, produs printr-un procedeu unic ce implică uscare la soare și oxidare.

Ceaiurile oolong, sau wulong, cunoscute și ca qingcha sau „ceaiuri verde închis”, iar in chineză înseamnă black dragon tea - ceaiul dragonul negru si "ceai albastru" în franceză

*Imaginea are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Metoda de fabricație este foarte similară cu cea utilizată în Taiwan. Frunzele maro închis sunt rulate în bile mici, care realizează într-o infuzie maro deschis. Gustul și aroma sunt dominate de citrice coapte.

    Țineți minte: O ceașcă rece scade temperatura abrupt. Pentru a evita acest lucru, clătiți întotdeauna vasul cu apă de +90 °C înainte de preparare.

    Mod de preparare:Prepararea ceaiului: Se pune o linguriță de ceai la fiecare 150 ml de apă și încă una suplimentar. Apa se aduce la punctul de fierbere, dar ceaiul se pune când apa are cca 82-90 °C. Se lasă la infuzat timp de 5 minute. Se strecoară și se servește.

    Din acelasi ceai se pot face 3 infuzii.

    Pentru ceaiul oolong, unele frunze sunt rulate pe lungime, în timp ce altele sunt „înfășurate” ca niște mărgeluțe cu codiță