Ceai negru Turkish Black Tea, 20628, 100gr

Oxalis

20,00 lei

Preturile includ TVA.

Produs nou

Ceai negru din provincia Rize, unde ceaiul a fost cultivat pentru prima dată în Turcia.

Frunzele mici, negre, dau un lichid maro cu o tentă de portocal.

Aroma și gustul amintesc de maté prăjit, împreună cu o urmă netedă de iarbă de lămâie în aromă.

*Fotografia are titlu de prezentare

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Instrucțiuni de preparare: Utilizați 1 linguriță de ceai pentru fiecare 1,5 dl de apă și încă una suplimentar. Se lasă la infuzat timp de 6 minute. Se strecoară și se servește.

    Țineți minte: O ceașcă rece scade temperatura abrupt; pentru a evita acest lucru, clătiți întotdeauna vasul cu apă de +90 °C înainte de preparare.

    Spre deosebire de ceaiurile verzi, care devin amare când se prepară la temperaturi ridicate, ceaiul negru ar trebui să fie preparat în apă adusă până la 90-95 °C

    Țara de proveniență: Turcia