Ceai negru Earl Grey, 30003, vrac

Oxalis

18,00 lei

Preturile includ TVA.

154986 Produse

Produs nou

Gust plăcut de bergamotă

Ceaiul negru Ceylon este un tip de ceai foarte prețuit. Are o culoare aurie și un gust bogat, intens, pentru care mulți consumatori de ceai îl apreciază foarte mult.

Prin urmare ceaiul negru Ceylon poate fi savurat peste tot pe glob.

*Imaginea are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • Ingrediente: ceai negru Ceylon, aroma de bergamota.

  Spre deosebire de ceaiurile verzi, care devin amare când se prepară la temperaturi ridicate, ceaiul negru ar trebui să fie preparat în apă adusă până la 90-95 °C

  Țineți minte: O ceașcă rece scade temperatura abrupt; pentru a evita acest lucru, clătiți întotdeauna vasul cu apă de +90 °C înainte de preparare.

  Mod de preparare: Utilizați 10 g de ceai (aproximativ 5 lingurițe) pentru 1 l de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 3 minute. Se strecoară și se servește.

  Țara de origine: India

  Ceaiul negru este un tip de ceai care este mai oxidat decât ceaiurile oolong, verzi și albe. Ceaiul negru are, în general, o aromă mai puternică decât alte ceaiuri.
  Ceaiul negru își păstrează aroma mai mulți ani. Din acest motiv, a fost mult timp un articol comercial, iar pachetele comprimate de ceai negru au servit chiar ca o formă de plată în Mongolia, Tibet și Siberia

  Frunzele de ceai sunt oxidate sub temperatură și umiditate controlate. Acest procedeu se mai numește „fermentație”, care este un nume greșit, deoarece nu are loc nicio fermentare reală.

  Deoarece oxidarea începe chiar în faza de rulare, timpul dintre aceste etape este, de asemenea, un factor crucial în calitatea ceaiului. Oxidarea are un efect important asupra gustului produsului final, dar cantitatea de oxidare nu este o indicație a calității. Producătorii de ceai corespund nivelurilor de oxidare cu ceaiurile pe care le produc pentru a da caracteristicile finale dorite.
  Apoi frunzele sunt uscate pentru a stopa procesul de oxidare • Forma produsvrac
  BrandOxalis
  Țara de origineCehia