Ceai de fructe BonThe Cinnamon&Apple,...

Ceai de fructe BonThe Cinnamon&Apple, 20 pliculete

30000487
39,00 lei
cu TVA

Ceai de fructe cu hibiscus care se mândrește cu o combinație fină de măr și scorțișoară. Conține: 20 pliculețe de ceai în formă de piramidă de 4 g. Greutate: 80 g.

 

Bonthe Cinnamon Apple este o încântare gustativă pentru papilele tale! Acest pliculeț de ceai îți aduce aroma reconfortantă a marului și gustul cald și condimentat al scorțișoarei într-o ceașcă magică. Fiecare înghițitură te îmbie cu un buchet delicios de arome dulci și condimentate, îmbinând perfecțiunea fructului proaspăt cu dulceața condimentelor.

Pungulița cu fermoar conține 20 de pliculețe, fiecare pregătit cu atenție pentru a-ți oferi o experiență unică de ceai. Savurează acest ceai cald și parfumat în zilele răcoroase de toamnă sau bucură-te de o explozie de arome în timpul iernii. Bonthe Cinnamon Apple te învăluie într-o senzație călduroasă și savuroasă de încântare.

Preparare

Indicații de preparare: folosiți un pliculeț de ceai pentru 0,3 l de apă proaspăt fiartă, lăsați la infuzat timp de 6-8 minute. Apoi îndepărtați pliculețul de ceai.

Compoziție

Ingrediente: măr (33,5%), hibiscus, măceșe, coajă de portocală, scorțișoară (2,4%), aromă. Conținut: 20 pliculețe de ceai în formă de piramidă de 4 g. Greutate: 80 g.

Cofeină

Fără cofeină

Greutate: 80 g.

----------

COUNTRY OF ORIGIN:  CZECH REPUBLIC INFUSIONS: 1

Description

Fruit tea with hibiscus boasting smooth combination of apple and cinnamon. Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 4 g. Weight: 80 g.

Preparation

Preparation guidelines: use one tea bag for 0.3 l of freshly boiled water, leave to infuse for 6-8 minutes. Then remove the tea bag.

Composition

Ingredients: apple (33.5%), hibiscus, rose hips, orange peel, cinnamon (2.4%), flavouring. Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 4 g. Weight: 80 g.

Caffeine

Caffein-free

19 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.