Set cadou 4 ceaiuri blooming ADIKIA...

Set cadou 4 ceaiuri blooming ADIKIA Green

7000671
39,00 lei
cu TVA

Ceaiul blooming sau ceaiul care înflorește este realizat din ceai si diferite flori, legate artizanal împreună sub forma unei bile. Scufundată în apă, bila de ceai se deschide asemenea unei flori.

În mod frecvent, aceste ceaiuri provin din regiunea Yunnan, China.

Este sănătos și frumos. Captivați-vă simțurile, vizual și aromat, cu o ceașcă de ceai înflorit!

*Imaginea are titlu de prezentare

 

Ingrediente: ceai Bai He Xian Zi "Divine Lily", ceai Man Tian Xian Tao "Sacred Flowers", ceai He Jia Huan Le "Family Fortune", ceai Xu Ri Dong Sheng "Rising Sun", cutie pentru cadou.

Prepararea ceaiului: Se pune o floare de ceai la 300 ml de apă. Se fierbe apa și se lasă să se răcească 2-3 min până la 85°C. Se toarnă peste floarea de ceai și se lasă să infuzeze 3 min. Se strecoară și se servește.

Dintr-o floare de ceai se pot face maxim 3 infuzii.

Ceaiul înflorit este servit în general în recipiente din sticlă sau materiale transparente, astfel încât efectul de înflorire să poată fi văzut, oferind, pe lângă beneficii pentru sănătate, și un spectacol în momentul "înfloririi"

Florile uscate sunt toate alese pentru beneficiile lor individuale pentru sănătate și învelite în mănunchiuri de frunze de ceai uscate

Indiferent ce ceai înflorit alegeți, sunteți sigur că veți obține beneficii enorme pentru corpul, mintea și sufletul vostru.

Nu numai că este sănătos, ci și frumos. Captivați-vă simțurile, vizual și aromat, cu o ceașcă de ceai înflorit!

47 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.