Ceai BonThe Capsuni si Aloe, 20...

Ceai BonThe Capsuni si Aloe, 20 pliculete

30000530
39,00 lei
cu TVA

Un ceai alb care se mândrește cu un gust excepțional de căpșuni sălbatice cu tonuri de aloe proaspătă.

 

Bonthe Strawberry Aloe este o călătorie surprinzătoare într-un paradis al gustului! Acest pliculeț de ceai te răsfață cu aromele seducătoare ale căpșunilor zemoase și răcoritoarea aloeveră.

Fiecare înghițitură te învăluie într-un dans pasional al gusturilor, în care dulceața se împletește armonios cu prospătimea. Pungulița cu fermoar conține 20 de pliculețe, gândite cu atenție pentru a-ți oferi o experiență unică de ceai. Savurează această sinfonie aromatică în momentele tale de evadare și descoperă un univers plin de surprize și delicii. Bonthe Strawberry Aloe îți hrănește simțurile și îți oferă o călătorie de neuitat în lumea gusturilor.

Preparare

Instrucțiuni de preparare: folosiți un pliculeț de ceai pentru 0,4 l de apă. Aduceți apa la fierbere și lăsați-o să se răcească la 90 °C. Se toarnă și se lasă la infuzat timp de 5 minute. Apoi îndepărtați pliculețul de ceai.

Compoziție

Ingrediente: ceai alb Shou Mei, măr, căpșuni (2,9%), aromă, flori de calendula, aromă de aloe (1,7%). Conținut: Ceai de ceai: 20 pliculețe de ceai în formă de piramidă de 2,25 g. Greutate: 45 g.

Cofeină

Scăzut

----

Description

A white tea boasting an exceptional taste of wild strawberry with tones of fresh aloe.

Preparation

Preparation guidelines: use one tea bag for 0.4 l of water. Bring the water to the boil and let it cool down to 90 °C. Pour and leave it to infuse for 5 minutes. Then remove the tea bag.

Composition

Ingredients: white Shou Mei tea, apple, strawberries (2.9%), flavouring, calendula flowers, aloe flavouring (1.7%). Content: 20 pyramid-shaped tea bags of 2.25 g. Weight: 45 g.

Caffeine

Low

13 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.