Cafea verde macinata Bocca Peru
Cafeaua verde este cafeaua crudă, neprăjită si neprocesată, neprelucrată termic, având gust de cafea, dar aroma este mult mai intensă, asemănându-se mai mult cu un ceai. Acest tip de cafea este superior celui clasic, efectele curative fiind mai evidente.
Ușor de ales măcinatura și gramajul.
*Fotografia are titlu de prezentare
*Culoarea ambalajului poate varia
-
Țara: Etiopia
Regiunea: Sidamo Kournikova
Metoda de procesare: Spălare și uscare la soare
Recomandată pentru: Infuzie
Ușor de ales măcinatura și gramajul.
100% naturala
Prepararea cafelei verzi:
Peste boabele întregi de cafea se toarnă apă fierbinte si se lasă să se infuzeze minim o jumatate de oră.
Având în vedere duritatea boabelor de cafea verde, nu vă recomandăm sa o râșniți în casă!
în cazul in care optați sa o cumpărați măcinată, este important să alegeți finețea de măcinare corespunzătoare cu modul de preparare. Pentru a obține o cană de cafea delicios aromată, lăsati sa se infuzeze cel putin 3-4 minute.
Cafeaua verde poate fi consumată crudă sau poate fi prăjită.
CTS vă oferă mai multe variante de prăjitoare.
Nota Comentarii (0)