Mabo Coffee Brazil Edio Miranda,...

Mabo Coffee Brazil Edio Miranda, Honey 250gr

7000687
65,00 lei
cu TVA

MABÓ Coffee Roasters este casa lui Bogdan Georgescu, Vicecampion mondial la prăjirea cafelei în 2019 și Campionul României la prăjire. 

Povestea noastră începe în 2020, o mică prăjitorie din București cu un vis, concentrare pe o cafea de calitate ... și aproape nimic altceva. Datorită acestui fapt, veți experimenta de fiecare dată cafele exclusiviste, remarcabile.

Calitate..... și nimic altceva!

 

Povestea începe în 1947, când ''Sitio Santo Antonio do Prado'', o proprietate de 28 de hectare a fost achiziționată de Edio Miranda și soția sa Maria Aparecida Milagres Miranda. Dintr-un teren care nu avea niciun folos, cuplul l-a transformat în sursa principală de venit cu producția de cafea, precum și un loc pentru petrecerea timpului liber în familie, situat în interiorul unui parc național (Parque Estadual da Serra do Brigadeiro), înconjurat de numeroase cascade și priveliști frumoase la munte. Producția de cafea datează de mulți ani, dar abia acum 15 ani după ce s-au concentrat pe practici mai bune de recoltare, ei și-au dat seama de potențialul cafelelor lor. De atunci, ei sunt dedicați îmbunătățirii calității și au fost premiați la competițiile regionale de cafele. Copiii lui Edio și Maria sunt implicați în producție și prelucrarea cafelei este realizată exclusiv de membrii familiei în propria proprietate. Proprietatea este situată pe munți, iar ridicarea se face doar manual. Cireșele culese sunt direcționate către paturi africane, unde cele necoapte sunt îndepărtate manual. Odată ce lotul a atins nivelul ideal de umiditate, este făcut căuș de Edio, care determină profilul cafelei și merge la depozitare pentru faza de post uscare. Aflată într-o zonă privilegiată la altitudini mai mari, cu climă ideală, producția are ca rezultat o cafea de o calitate deosebită. În plus, Edio este foarte preocupat de a face producția cât mai sustenabilă, de întreținerea solului, conservarea râurilor și a speciilor locale prin păstrarea ''pistelor verzi'' de-a lungul proprietății. Principalul lor obiectiv este să devină o proprietate sustenabilă în toate cele trei aspecte: economic, social și de mediu. În ceea ce privește post-recoltarea, obiectivul principal este menținerea calității cafelelor prin promovarea unui proces de uscare cât mai lent și un control strict al nivelului de umiditate, pentru a evita riscurile de fermentare excesivă.

Origin Brazil
Region Matas de Minas | Araponga - MG
Productor Edio Miranda
Fermentation Honey
Variety Red Catuia
Altitude 1200m
Cupping score 86
Cupping notes Fructe galbele | Pepene galben | Corp mediu | Aciditate citrica si malica | Dulceata ridicata.
Roasting profile OMNI (good for espresso | filter)
Resting period Filter 7 days | Espresso 14 days
Roasted by Bogdan Georgescu

Data de prăjire: Mai 2021

4 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.