Nou Reduceri! Mabo Coffee Kenya Ndaroini, washed 250gr Mareste

Mabo Coffee Kenya Ndaroini, washed 250gr

Mabo Coffee Roasters

75,00 lei

Preturile includ TVA.

5 Produse

Produs nou

MABÓ Coffee Roasters este casa lui Bogdan Georgescu, Vicecampion mondial la prăjirea cafelei în 2019 și Campionul României la prăjire. 

Povestea noastră începe în 2020, o mică prăjitorie din București cu un vis, concentrare pe o cafea de calitate ... și aproape nimic altceva. Datorită acestui fapt, veți experimenta de fiecare dată cafele exclusiviste, remarcabile.

Calitate..... și nimic altceva!

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • Orașul Nyeri, sud-centrul Keniei. Nyeri se află la o altitudine de aproximativ 1750 de metri în inima poporului Kikuyu și a fost un hub al activității rebele Mau Mau din anii '50. În limba swahili, Ndaroini este un loc în care oamenii se pot odihni peste noapte. Acest nume s-a aplicat micilor proprietari Ndaroini care au parcurs distanțe lungi pentru a-și livra cireșele în stația de spălare vecină Gichathaini. După o zi de muncă, ei s-au întors în taberele coloniale, situate foarte aproape de fabrica de astăzi Ndaroini. Oamenii din Ndaroini au avut întotdeauna o îndemânare pentru inovație. În 2018, în timpul mai multor excursii de teren, Menno Simons (fondatorul Trabocca) a început să investigheze de ce calitatea și volumele de cafea din Kenya păreau să dezamăgească de la an la an. El a întâlnit oamenii din Ndaroini care și-au exprimat clar frustrarea față de sistemul actual. Ei au fost dornici să-și schimbe cursul când Menno a dezvăluit intențiile lui Trabocca de a înființa un nou lanț de aprovizionare. Împreună cu Ndaroini Coffee Ltd. am început o nouă mișcare care încearcă să acorde premii celor mai muncitori oameni din industrie: micii proprietari. În loc să plătim 55 până la 82 de cireșe kenyene pe kilogram, după cum a raportat Daily Nation ca un standard al industriei, am plătit 100 de cksh pentru kilogramul de cireșe și 21 în plus pentru îmbunătățirile de calitate. Plata a fost efectuată în februarie 2019, oferind micilor proprietari oportunitatea de a investi în parcelele lor înainte ca recolta să înceapă din nou în octombrie. Ruth Njeri Mitham, unul dintre membrii Ndaroini, explică prețurile mai mari la kilogramul de cireșe și cum plățile la timp le impactează viața.

  Origin Kenya
  Region Nyeri
  Washing Station: Ndaroini
  Fermentation washed
  Variety SL28, SL34
  Altitude 1800m
  Cupping score 88
  Cupping notes Brown sugar | Strawberry | Blackberry | Medium malic and citric acidity | High sweetness
  Roasting profile OMNI (good for espresso | filter)
  Resting period Filter 7 days | Espresso 14 days
  Roasted by Bogdan Georgescu

  Data de prăjire: sept 2020