Nou Reduceri! Mabo Coffee Ethiopia Ye Genet natural 250gr Mareste

Mabo Coffee, Ethiopia, Gesha Village, Natural, 150gr

Mabo Coffee Roasters

119,00 lei

-15%

140,00 lei

Preturile includ TVA.

2 Produse

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produs nou

MABÓ Coffee Roasters este casa lui Bogdan Georgescu, Vicecampion mondial la prăjirea cafelei în 2019 și Campionul României la prăjire. 

Povestea noastră începe în 2020, o mică prăjitorie din București cu un vis, concentrare pe o cafea de calitate ... și aproape nimic altceva. Datorită acestui fapt, veți experimenta de fiecare dată cafele exclusiviste, remarcabile.

Calitate..... și nimic altceva!

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • În apropierea graniței de sud a Sudanului, găsești pădurile sălbatice și dense din zona Bench Maji. Casă pentru varietatea radiantă a cafelei Gesha. O cafea care are puterea de a uimi băutorii de cafea din toaztă lumea cu profilul ei efervescent și curat.

    În timp ce produceau documentarul despre cafeaua din Etiopia, Rachel Samuel și Adam Overton a adus varietatea locală Gesha și au reînviat legenda.

    Gesha Village a fost fondat de Rachel and Adam acum 6 ani în apropierea faimoasei zone în care s-a descoperit această varietate, Panamanian Gesha. O fermă de 471 ha situată la o înălțime mare, cu ploi dese, climat temperat și pământ hrănitor. Rachel și Adam au început să selecteze plante sălbatice de Gesha din pădurea Gori Gesha și le-a plantat printre alți copaci indigeni. 2000 de copaci de cafea pe hectar au fost combinați cu mai mulți de 30.000 copaci pentru umbră.

    Modul lor de abordare agricolă a creat un mediu echilibrat între mediul natural și managementul comercial al unei ferme.

    Ferma Village este împărțită în 8 sub-ferme ( Bangi, Narsha Gaylee, Dimma, Shaya, Oma, Surma and Shewa-Jibabu) unde producția celor 3 varietăți (Gesha 1931, Gori Gesha, and Illubabor) este meticulos urmărită de la stație la export.

    Vă prezint, din lotul Surma, varietatea Gesha 1931!

    Gesha Village, Ethiopia
    Origine Etiopia
    Regiune Bench Maji
    Stația de spălare Surma
    Fermentatie Naturală
    Varietate Gesha 1931
    Altitudine 1909 - 2063 m
    Scor cafea 90
    Note de gust Mango | Portocale | Floral | Iaurt | Miere | Mentă | Cremă de vanilie | Mure | Migdale | Aciditate citrică și malică ridicată | Corp suculent scăzut - mediu | Dulceață ridicată
    Profil de prăjire OMNI – bun espresso | filtru
    Perioadă de odihnă Filtru 7 zile | Espresso 14 zile

    Prăjită de Vicecampionul Mondial 2019-2020 Bogdan Georgescu