Nou Reduceri! Mabo Coffee Ethiopia Ye Genet natural 250gr Mareste

Mabo Coffee Ethiopia Ye Genet natural 250g

Mabo Coffee Roasters

60,00 lei

Preturile includ TVA.

4 Produse

Produs nou

MABÓ Coffee Roasters este casa lui Bogdan Georgescu, Vicecampion mondial la prăjirea cafelei în 2019 și Campionul României la prăjire. 

Povestea noastră începe în 2020, o mică prăjitorie din București cu un vis, concentrare pe o cafea de calitate ... și aproape nimic altceva. Datorită acestui fapt, veți experimenta de fiecare dată cafele exclusiviste, remarcabile.

Calitate..... și nimic altceva!

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • Stația de spălare Ye Genet

  Tsegaye Hagos s-a născut în Woreda Atsbi Wonberta (districtul Woreda din Etiopia), între celebrele biserici tăiate în stânci din Tigray. Tigray, unul dintre cele nouă state ale Etiopiei, se găsește în nordul uscat și prăpădit, care se învecinează cu Eritrea.


  Cafeaua a avut un rol important în viața timpurie a lui Tsegaye. La 18 ani, el imigrează în Sudan, deoarece situația politică din Etiopia era instabilă. După 15 ani în Sudan, Tsegaye se întoarce pe pământurile natale și după o vizită în Guji, se hotărăște să se stabilească în districtul Kercha. Kercha este o zonă care se învecinează cu fructuoasa Woreda „Gedeb” a lui Gedeo. La doar 10 ani de la începerea carierei sale în cafea, Tsgaye își deschide propria stație de spălat în Kercha, Sasaba, iar succesul acestei stații de spălare deschide drumul pentru noul - Ye Genet.

  Origine Etiopia
  Regiunea Guji
  Stație de spălare Ye Genet
  Fermentare naturală
  Varietate Heirloom Mixed
  Altitudine 1950 - 2250m
  Scor Cupping 88
  Note de gust Lămâie | Măceșe de trandafir | Portocal | Ceai ca finisajul
  Profil de prăjire OMNI (bun pentru espresso | filtru)
  Perioada de repaus Filtru 7 zile | Espresso 14 zile

  Prăjită de Vicecampionul Mondial 2019-2020 Bogdan Georgescu