Cafea TAF Brazil Fazenda Daterra Sweet Blue 250gr

TAF

36,00 lei

-20%

45,00 lei

Preturile includ TVA.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produs nou

De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Cafeaua TAF Brazil Fazenda Daterra Sweet Blue are o aciditate medie, aroma de cacao si ciocolata amaruie.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Cafeaua TAF Brazil Fazenda Daterra Sweet Blue are o aciditate medie, aroma de cacao si ciocolata amaruie.

  Daterra este o ferma renumita pentru inovatia in cercetare, respectul pentru mediu si cafeaua de calitate superioara. Plantatiile sunt situate in regiunea Cerrado ( Minas Gerais ) si in regiunea Mogiana ( Sao Paulo ). Altitudinea mare, temperatura constanta si sezonul ploios creeaza conditii perfecte pentru agricultura durabila de cafea arabica. Cei de la Daterra sunt implicati nu numai in protecția faunei salbatice, a resurselor de apa și a padurilor native, dar si in promovarea drepturilor in munca si asumarea responsabilitatilor sociale.

  Metodele avansate de cultivare dau cele mai bune rezultate: cafea cu aroma de nuci, corp plin si gust echilibrat. Plantatiile Daterrei sunt situate la o altitudine medie de 1150 m cu o temperatura constanta de aproximativ 22ºC, iar sezonul uscat din timpul recoltei face ca aceasta regiune unica sa constituie mediul ideal pentru productia de cafea arabica de cea mai buna calitate.

  Apreciata de specialisti si recunoscuta pe plan mondial, cafeaua de la Daterra a castigat competitia BSCA (Brazil Specialty Coffee Association) Cup of Excellence, iar ferma a primit certificarile Utz Kapeh si Rainforest Alliance.

 • Greutate0.25 kg
  Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)8x5x15 cm
  Tip cafea100% Arabica - cafea boabe prajita
  Contine cofeinada
  Destinat pentruespressor, filtru, ibric
  BrandTAF
  Țara de origineBrazilia
  RegiuneCerrado, Mogiana
  FermaDaterra
  Varietate ( soi )Red Catuai
  Altitudine1150 m
  Metoda de procesareprin spalare