Cafea TAF Colombia Rosalbina 250gr

TAF

44,00 lei

-20%

55,00 lei

Preturile includ TVA.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produs nou

De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Cafeaua TAF Colombia Rosalbina are un corp suculent, bine echilibrat, cu note de feijoa si zahar brun.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Aprovizionarea cu cafea verde se face de la cele mai renumite ferme din lume, scopul principal fiind gasirea boabelor care pot da ceasca perfecta. Avand o experienta indelungata atat in cafeaua verde, cat si in prajirea cafelei, TAF dezvoltă concepte inovatoare pentru a-si raspandi propria filosofie nu numai in Grecia, ci si pe intreg mapamondul.

  Cafeaua TAF Colombia Rosalbina are un corp suculent, bine echilibrat, cu note de feijoa si zahar brun. ( pentru informatii suplimentare vezi Caracteristici )

  Rosalbina este producatorul acestei cafele și ferma situata in satul Anatoli, La Mesa - Columbia, se numeste Las Mercedes. Din cei peste 3000 de arbori se recolteaza numai ciresele de cafea perfect coapte (97.1%).

  Prelucrarea cafelei Rosalbina are loc la Palma y el Tucan, o statie noua de procesare cu o excelenta ergonomie. Pentru conservarea resurselor se foloseste energia solara. Statia este dotata si cu un laborator in care se fac analize in toate etapele de procesare si se experimenteaza noi procese de fermentare. Pentru aceasta cafea se foloseste o metoda speciala de fermentare: 38 de ore procesul este aerob (fara apa), apoi cafeaua se usucă pe paturi. Dupa aceea, cafeaua se usuca la soare, iar la final uscarea are loc intr-un tambur mecanic. In total, timpul de uscare este de 4-5 zile.

 • Greutate0.25 kg
  Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)8x5x15 cm
  Tip cafea100% Arabica - cafea boabe prajita
  Contine cofeinada
  Destinat pentruespressor, filtru, ibric
  BrandTAF
  Țara de origineColumbia
  RegiuneCundinamarca
  FermaLas Mercedes
  Varietate ( soi )Caturra
  Altitudine1620 m
  Metoda de procesareaeroba, mecanica