Cafea TAF Colombia Plan Chacaguaico 250g

TAF

39,20 lei

-20%

49,00 lei

Preturile includ TVA.

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produs nou

De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Cafeaua TAF Colombia Plan Chacaguaico are o aciditate medie si un corp suculent cu note de citrice, ananas, un gust persistent de ceai negru, excelent echilibrat.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

 • De mai bine de un deceniu, cei de la TAF Roastery ( Atena - Grecia ) furnizeaza doar cafea de calitate superioara, recunoscuta in nenumaratele competitii internationale in care a fost premiata. Aprovizionarea cu cafea verde se face de la cele mai renumite ferme din lume, scopul principal fiind gasirea boabelor care pot da ceasca perfecta. Avand o experienta indelungata atat in cafeaua verde, cat si in prajirea cafelei, TAF dezvoltă concepte inovatoare pentru a-si raspandi propria filosofie nu numai in Grecia, ci si pe intreg mapamondul.

  Cafeaua TAF Colombia Plan Chacaguaico are o aciditate medie si un corp suculent cu note de citrice, ananas, un gust persistent de ceai negru, excelent echilibrat. ( pentru informatii suplimentare vezi Caracteristici )

  Plan Chacaguaico se afla in satul Santa Barbara din zona Narino, Columbia de Sud, in apropiere de frontiera cu Peru. Ferma este situata la o altitudine de 2000m și are o suprafata de numai 5 hectare, pe care sunt plantati 2000 de pomi de cafea din soiurile Caturra și Colombia. Recoltarea se face in perioada martie - iulie.

  Luis Ignacio Galeano, de 52 de ani, este proprietarul fermei. Are o experienta de peste zece ani in cultivarea cafelei, aceasta fiind sursa principala de venit a familiei. Motivatia lui a fost intotdeauna iubirea pentru cultura de cafea. Ferma sa, Plan Chacaguaico, ajuta constant comunitatea, un exemplu fiind imbunatatirea si modernizarea spațiilor publice.

 • Greutate0.25 kg
  Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)8x5x15 cm
  Tip cafea100% Arabica - cafea boabe prajita
  Contine cofeinada
  Destinat pentruespressor, filtru, ibric
  BrandTAF
  Țara de origineColumbia
  RegiuneNarino
  FermaPlan Chacaguaico
  Varietate ( soi )Caturra, Colombia
  Altitudine2000 m
  Perioada de recoltaremartie - iulie
  Metoda de procesareprin spalare