Cafea Bocca La Esmeralda 250g

Bocca

47,20 lei

-20%

59,00 lei

Preturile includ TVA.

Produs nou

La Esmeralda

Comoara din acest an vine de la Finca la Esmeralda, care se află în apropierea orașului San Antonio Huista din Huehuetenango, Guatemala.

Don Crispin Matias, proprietarul fermei, obișnuia să aibă un magazin alimentar. La un anumit moment, își dădu seama că inima lui era cu producția de recolte. 

Pentru mai multe informații citiți mai jos.

Țară: Guatemala

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Comoara din acest an vine de la Finca la Esmeralda, care se află în apropierea orașului San Antonio Huista din Huehuetenango, Guatemala.

    Don Crispin Matias, proprietarul fermei, obișnuia să aibă un magazin alimentar. La un anumit moment, își dădu seama că inima lui era cu producția de recolte. Și-a vândut magazinul, a cumpărat un teren și a început o fermă de cafea. El a numit-o Finca La Esmeralda ("Emerald") după frumoasele pietre pe care le-au găsit în ferma sa.

    Pentru mai multe informații citiți mai jos.

    Țară: Guatemala

    Fișa cafelei

    • ȚARĂ Guatemala
    • REGIUNE Huehuetenango
    • FERMĂ La Esmeralda
    • VARIETATE Paches, Bourbon and Sarchimor
    • METODA DE PROCESARE spălare
    • ALTITUDINE 1550 m
    • RECOLTARE ianuarie - martie
    • CERTIFICARE Convențională

    Iulie este luna în care am lansat cafeaua noastră din Guatemala; aroma sa fructată și florală creează o senzație de vară luminoasă. Comoara din acest an vine de la Finca la Esmeralda, care se află în apropierea orașului San Antonio Huista din Huehuetenango, Guatemala. Acest lot cuprinde toate cireșele recoltate coapte, care au fost depoluate imediat după cules. Cafeaua a fost apoi fermentată timp de două zile și spălată dimineața devreme. Pentru a o înmuia, a fost folosită apă dulce de la un izvor natural local. După înmuiere, cafeaua a fost uscată la soare timp de cinci zile. La Esmeralda reușește să ofere note distincte de ciocolată neagră, prune și hibiscus.

    O cafea uimitoare!

    harta locatie

    Rețeta recomandată pentru espresso

    • DOZA PENTRU ESPRESSO DUBLU  19 g
    • TIMP DE EXTRACȚIE 30 s
    • GREUTATE ÎN CEAȘCĂ 42 g

    Rețeta recomandată pentru infuzie (brew)

    • DOZA CAFEA 15 g
    • APĂ 250 g la 96 C
    • PROCEDURA 30 s înflorire cu 50 g apă, completatți cu apă până la 250 g
    • TIMP TOTAL DE EXTRACȚIE TIME 2.30 min