Cafea BIO Bocca Kayon Mountain 250g

Bocca

47,20 lei

-20%

59,00 lei

Preturile includ TVA.

Produs nou

KAYON MOUNTAIN

MURE, LAVANDĂ, CIOCOLATĂ CU LAPTE

Plantele umbroase care protejează cafeaua de soare, permit ca cireșele să se coacă într-o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă arome mai multe și mai bogate în bob. Procesul natural creează note de fructe de pădure și ciocolată de lapte, împreună cu o dulceată super cremoasă.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Povestea acestei cafele

    Muntele Kayon este deținut de mai multe familii - toți cu ani de experiență de cafea. Plantele umbroase protejează cafeaua de soare, permițând cireșelor să se coacă într-o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă arome mai multe și mai bogate în bob. Procesul natural creează note de fructe de pădure și ciocolată de lapte, împreună cu o dulceată super cremoasă.

    Găsiți mai multe informații mai jos.

    Fișa cafelei

    • ȚARĂ Etiopia
    • REGIUNE Sidamo
    • FERMA Kayon Mountain
    • VARIETATE Typica Heirloom
    • METODA DE PROCESARE Naturală
    • ALTITUDINE 1900 - 2200 m
    • RECOLTARE octombrie - ianuarie
    • CERTIFICARE Organică

    Rețeta recomandată pentru espresso

    • DOZA PENTRU ESPRESSO DUBLU  19 g
    • TIMP DE EXTRACȚIE 26 s
    • GREUTATE ÎN CEAȘCĂ 42 g

    Rețeta recomandată pentru infuzie (brew)

    • DOZA CAFEA 15 g
    • APĂ 250 g la 96 C
    • PROCEDURA 30 s înflorire cu 50 g apă, completați cu apă până la 250 g
    • TIMP TOTAL DE EXTRACȚIE 2.30 min