Cafea BIO Bocca Kayon Mountain 250g

Bocca

59,00 lei

Preturile includ TVA.

Produs nou

KAYON MOUNTAIN

MURE, LAVANDĂ, CIOCOLATĂ CU LAPTE

Plantele umbroase care protejează cafeaua de soare, permit ca cireșele să se coacă într-o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă arome mai multe și mai bogate în bob. Procesul natural creează note de fructe de pădure și ciocolată de lapte, împreună cu o dulceată super cremoasă.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • Povestea acestei cafele

    Muntele Kayon este deținut de mai multe familii - toți cu ani de experiență de cafea. Plantele umbroase protejează cafeaua de soare, permițând cireșelor să se coacă într-o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă arome mai multe și mai bogate în bob. Procesul natural creează note de fructe de pădure și ciocolată de lapte, împreună cu o dulceată super cremoasă.

    Găsiți mai multe informații mai jos.

    Fișa cafelei

    • ȚARĂ Etiopia
    • REGIUNE Sidamo
    • FERMA Kayon Mountain
    • VARIETATE Typica Heirloom
    • METODA DE PROCESARE Naturală
    • ALTITUDINE 1900 - 2200 m
    • RECOLTARE octombrie - ianuarie
    • CERTIFICARE Organică

    Rețeta recomandată pentru espresso

    • DOZA PENTRU ESPRESSO DUBLU  19 g
    • TIMP DE EXTRACȚIE 26 s
    • GREUTATE ÎN CEAȘCĂ 42 g

    Rețeta recomandată pentru infuzie (brew)

    • DOZA CAFEA 15 g
    • APĂ 250 g la 96 C
    • PROCEDURA 30 s înflorire cu 50 g apă, completați cu apă până la 250 g
    • TIMP TOTAL DE EXTRACȚIE 2.30 min