Cafea BIO Bocca Gusto 250g

Bocca

47,20 lei

-20%

59,00 lei

Preturile includ TVA.

Produs nou

GUSTO

Amestecul organic de cafea Bocca, special contruit pentru cei care trăiesc cu gust.  Versatilă, cremoasă și plină de ciocolată cu lapte, note de miere și fructe de pădure, această cafea extraordinară este inspirată de o viață trăită cu pasiune. Indiferent de modul în care îl preparați, vă va lumina ziua. Pentru mai multe informatii cititi mai jos.

Mai multe detalii

Se combina bine cu

  • GUSTO

    Amestecul organic de cafea Bocca, special contruit pentru cei care trăiesc cu gust.  Versatilă, cremoasă și plină de ciocolată cu lapte, note de miere și fructe de pădure, această cafea extraordinară este inspirată de o viață trăită cu pasiune. Indiferent de modul în care îl preparați, vă va lumina ziua. Pentru mai multe informatii cititi mai jos.

    Fisa cafelei

    • ȚARĂ Brazilia, Etiopia
    • REGIUNE Cerrado, Sidamo
    • FERMA Fatima, Suke Quto, Kayon Mountain
    • CERTIFICARE Organică

    Această cafea este cultivată la ferma Fatima, parte a grupului Nossa Senhora de Fatima din regiunea Cerrado. Grupul este format din opt ferme de cafea, răspândite pe 1700 de hectare de teren. Aproximativ o treime din suprafață este umplută cu mai multe soiuri de plante de cafea; restul este folosit pentru reîmpădurire și pentru cultivarea altor culturi cum ar fi orezul, porumbul și bananele. Gusto constă în principal din cafele prelucrate în mod natural, printre care acest soi brazilian este unul. Ferma Fatima oferă note delicate de ciocolată și fructe de pădure acestui amestec.

    Ferma Suke Quto a fost fondată în 2005 în regiunea Sidamo din Etiopia de către Tesfaye. El a vrut să crească cafeaua într-un mod ecologic - la umbra pădurilor din jur. Și a avut succes: ferma a crescut deja de la cinci la 221 de hectare. Tesfaye se străduiește să-și îmbunătățească calitatea cafelei, colaborând îndeaproape cu cumpărătorul verde Trabocca - o companie fondată de Menno. Suke Quto adaugă acestui amestec note dulci de ciocolată de lapte și fructe.

    Ferma Muntele Kayon este situată în pădurea din Sidamo, o regiune renumită în cafea din Etiopia. Ferma este deținută de mai multe familii - toți cu ani de experiență în industria cafelei. Cafeaua este cultivată pe o jumătate din teren; cealaltă jumătate este folosită pentru cultivarea plantelor de varză și pentru umbră. Plantele pentru umbră protejează cafeaua de soare, permițând cireșelor să se coacă într-un timp îndelungat. Acest lucru înseamnă arome mai multe și mai bogate. Cafeaua de pe Muntele Kayon, prelucrată în mod natural, aduce în amestec note de fructe de padure și ciocolată de lapte, împreună cu o dulceață extra cremoasă.

    Rețeta recomandată pentru espresso

    • DOZA PENTRU ESPRESSO DUBLU  19,5 g
    • TIMP DE EXTRACȚIE 27 s
    • GREUTATE ÎN CEAȘCĂ 40-42 g

    Rețeta recomandată pentru infuzie (brew)

    • DOZA CAFEA 15 g
    • APĂ 250 g la 96 C
    • PROCEDURA 30 s înflorire cu 50 g apă, completatți cu apă până la 250 g
    • TIMP TOTAL DE EXTRACȚIE TIME 2.30 min
  • Greutate0.25 kg
    Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)14x6x22 cm
    Tip cafea100% Arabica - cafea boabe prajita
    Contine cofeinada
    Destinat pentruespressor, filtru, ibric
    BrandBocca
    Țara de origineBrazilia, Etiopia
    RegiuneCerrado, Sidamo
    FermaFatima, Suke Quto, Kayon Mountain
    Metoda de procesarenaturala, prin spalare
    Certificareorganica