Cafea BIO Bocca Easy Rider 250g

9106205

Produs nou

Easy Rider

Cu siguranță o cafea care te face să te simți bine. Ușoară ca o zi de vară, acest amestec este suficient de lin pentru a face față oricărei provocări apărute în calea vieții. Aduce în ceașcă note dulci de ciocolată și alune - gusturi pentru care sunt renumite cafele din America Centrală și de Sud. Este făcută cu dragoste. 

Mai multe detalii

59,00 lei cu TVA

  • Easy Rider

    Cu siguranță o cafea care te face să te simți bine. Ușoară ca o zi de vară, acest amestec este suficient de lin pentru a face față oricărei provocări apărute în calea vieții. Aduce în ceașcă note dulci de ciocolată și alune - gusturi pentru care sunt renumite cafele din America Centrală și de Sud. Este făcută cu dragoste. 

    Retete recomandate

    Espresso - doza: 19g | timp de extractie: 28s | capacitate shot: 40ml

    Filtru - doza: 15g | timp total de extractie: 2min:30s | apa: 250ml la 96°C | preparare: 30s infuzie in 50ml de apa, dupa care se completeaza pana la 250ml 

    Fișa cafelei

    • ȚARĂ Honduras
    • REGIUNE Marcala
    • FERMĂ Finca la Victoria
    • VARIETATE Catuai, Caturra & Lempira
    • METODA DE PROCESARE Spălată
    • ALTITUDINE 1200 - 1600 m
    • SOL Vulcanic
    • CERTIFICAT Organică

    Ferma LA VICTORIA, HONDURAS

    Easy Rider vine de la Ferma La Victoria situată în regiunea Marcala din Honduras - o regiune renumită pentru cafea care a primit deja mai multe premii pentru calitatea deosebită a cafelei. Ferma este situată pe versanții munților Montecillos la o altitudine de 1.200-1.600 de metri deasupra nivelului mării.

    Ferma La Victoria face parte din Cooperativa COMSA, alcătuită din 69 de membri care lucrează împreună pentru a crește și procesa cafea 100% organică folosind metode noi și inovatoare. Fermierii au pus un accent deosebit pe conservarea florei și faunei din regiune. Ei promovează diversificarea culturilor și a biodiversității; fructele citrice și bananele sunt cultivate în apropierea directă a cafelei.

    Cafeaua de la Ferma La Victoria este aproape în întregime umbrită. Acest lucru permite cireșelor să se dezvolte într-o perioadă lungă de timp, ceea ce duce la intensificarea aromelor din ceașcă. De asemenea, fermierii își procesează cafeaua folosind metoda prin spălare, ceea ce creează un gust foarte curat și dulce. Unul pe care toată lumea îl iubește!

    harta honduras

    Rețeta recomandată pentru espresso

    • DOZA PENTRU ESPRESSO DUBLU  19 g
    • TIMP DE EXTRACȚIE 28 s
    • GREUTATE ÎN CEAȘCĂ 40 g

    Rețeta recomandată pentru infuzie (brew)

    • DOZA CAFEA 15 g
    • APĂ 250 g la 96 C
    • PROCEDURA 30 s înflorire cu 50 g apă, completatți cu apă până la 250 g
    • TIMP TOTAL DE EXTRACȚIE TIME 2.30 min
  • Greutate0.25 kg
    Dimensiuni ambalaj (Lxlxh)14x6x22 cm
    Tip cafea100% Arabica - cafea boabe prajita
    Contine cofeinada
    Destinat pentruespressor, filtru, ibric
    BrandBocca
    Țara de origineHonduras
    RegiuneMarcala
    FermaFinca la Victoria
    Varietate ( soi )Catuai, Caturra si Lempira
    Altitudine1200-1600 m
    Solvulcanic
    Metoda de procesareprin spalare
    Certificareorganica