Cafea Guido Columbia Sierra y Paez 250gr

9105626

Produs nou

Cafeaua de origine mai este denumita si „single origin coffee” deoarece boabele de cafea provin de pe o singura plantatie de cafea. Astfel, ea este caracterizata prin puritatea si aroma distincta a plantatiei respective.

Mai multe detalii

45,00 lei cu TVA

  • Buchetul este elegant si confortabil, cu note de alune de padure si migdale. Se diferentiaza prin corpul bogat, dulceata alunelor de padure, amarul placut al migdalelor si aciditatea scazuta. Este una dintre originile de cafea pe care le consideram o alegere potrivita pentru cappuccino, o cafea desert. Laptele texturat, cremos se completeaza cu notele regasite, preparatul devenind o prajitura cu nuci caramelizate și alune de padure.

    Regiune: Cauca

    Tara: Columbia

    Ferma: Proprietari ferme de dimensiuni mici

    Altitudine: 1400- 1900 m

    Varietate: Caturra, Colombia și Castillo

    Metoda de procesare: naturală, uscare la soare

    O recomandam pentru: Espresso și Ibric

    *note de alune de pădure și migdale

    *corp abundent și plin

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: