Cafea de origine El Salvador Independencia vrac

Produs nou

Cafeaua de origine mai este denumita si „single origin coffee” deoarece boabele de cafea provin de pe o singura plantatie de cafea. Astfel, ea este caracterizata prin puritatea si aroma distincta a plantatiei respective.

Mai multe detalii

15,00 lei cu TVA

  • In ultimii doi ani, ferma San Francisco a reușit să optimizeze calitatea prin schimbarea modalității de procesare a cireșelor de cafea. Pentru lotul La Independencia, producatorul Jose Antonio Salaverria a folosit o metodă diferită de spălare: mai întai a îndepărtat pulpa folosind un utilaj nou, iar apoi boabele de cafea au fost lasate la fermentant în apă pentru 36 de ore, urmând o a doua fermentare de 24 de ore. Rezultatul în ceașcă este dulce, foarte echilibrat, cu notele principale de cacao și migdale evidente. Aciditatea este medie, asemănătoare unui fruct roșu iar retrogustul lung și complex.

    Regiune: Proximitatea vulcanului Santa Ana

    Tara: El Salvador

    Ferma: San Francisco

    Altitudine: 1500m

    Varietate: Bourbon

    Metoda de procesare: Spălare și uscare la soare

    O recomandăm pentru : Espresso și Ibric

    *note de cacao și migdale

    *corp suculent și texturat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: