Cafea BIO aromată Bocca Gusto Blend, vrac

Bocca

22,00 lei

Preturile includ TVA.

4 Produse

Produs nou

Versatilă și corpolentă, cu note de ciocolată cu lapte, miere și fructe de pădure, această cafea rafinată este infuzată cu viață. Combinația dintre altitudine, clima și precipitații, sunt condițiile perfecte pentru a produce o cafea de înaltă calitate.

Ușor de ales măcinatura și gramajul. Adaugă in coș! Cumpără acum!

*Fotografia are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia

Mai multe detalii

 • Țara: Brazilia; Regiunea: Matas de Minas

  Ferma: Matas de Minas

  Metoda de procesare: Spălare și uscare la soare

  Recomandată pentru: Espresso, Ibric și French Press

  Arome: Ciocolată cu lapte, miere și fructe de pădure

  Ușor de ales măcinatura și gramajul.

  Adaugă in coș!

  Cumpără acum!

  Aroma 100% naturala

  Prepararea cafelei cu arome: este important să alegeți finețea de măcinare corespunzătoare cu modul de preparare. Pentru a obține o cană de cafea delicios aromată puneți cel putin 2 lingurițe de cafea (7g) la 250 ml apă.

  Implicare socială:

  În ferma se lucrează cu mare conștientizare a mediului, plantând culturile într-o manieră ecologică corectă, respectând zonele native și obținând un control biologic mai mare, păstrând izvoarele, flora și fauna.

  Are standarde etice ridicate când vine vorba de relațiile lor cu angajații și furnizorii de servicii. Urmează criterii stricte privind standardele de muncă și securitatea locurilor de muncă. De asemenea, oferă mijloace pentru avansarea socială, integrându-le în comunitate și stimulând educația și dezvoltarea tuturor celor implicați.