Trimiterea cadourilor către clienți este o modalitate excelentă de a vă arăta aprecierea pentru parteneriatul vostru și de a vă menține compania în mintea clienților. Este chiar mai bine atunci când darul tău spune ceva despre compania ta și despre valorile pe care le aveți în comun. 

Deci, cum alegeți darul potrivit pentru a-l trimite partenerului de afaceri?

• Începeți prin a scrie valorile pe care doriți să le proiectați partenerilor. Trimiterea unui tricou personalizat creează o impresie foarte diferită, apoi trimite un coș cu ceai și cafea boabe, de cea mai bună calitate . Asigurați-vă că acest cadou vă întărește relația și valorile companiei.

• În continuare, scrieți valorile pe care credeți că le deține partenerul dvs. Trimiterea oricărui cadou va părea un gest frumos, dar trimiterea unui cadou care se aliniază la valorile sale va fi mult mai eficientă; va demonstra că le înțelegeți afacerea și nevoile lor unice.

• Comparați valorile partenerului cu ale dumneavoastra și căutați cadouri care se aliniază cu cele două. Suprapunerea acestor valori este locul tău dulce. De exemplu, amândoi căutați surse sustenabile? Apoi, încercați să căutați produse care sunt realizate în mod sustenabil.

• Apoi, restrângeți selecția prin eliminarea elementelor pe care partenerul dvs. nu le va folosi sau le va dori. La urma urmei, există o limită a numărului de tricouri de marcă pe care cineva le poate pune intr-un dulap! Dacă nu sunteți sigur ce va dori sau necesită, atunci vă concentrați asupra elementelor care sunt în general utile și care au o bază largă de utilizare, consumabile bune oricui: cafea, ceai, cacao, ciocolata caldă, ciocolată de cea mai bună calitate.

• Determinați cât doriți să cheltuiți pentru fiecare partener. Cele mai multe organizații au câțiva clienți de top pentru care doresc să cheltuiască mai mult, dar majoritatea cadourilor corporative se încadrează într-un anumit interval de prețuri, adesea între 50 și 150 de lei. Gândiți-vă la cea mai potrivită gamă de prețuri pentru industria dvs.. Indiferent ce cadou alegeți în cele din urmă, gândiți-vă la valorile clienților și imaginea pe care doriți să o proiectați, vă va ajuta să aveți un impact mai mare..

24 milioane de moduri de a face o cană cu ceai

24 milioane de moduri de a face o cană cu ceai

Experții din Marea Britanie au descoperit că există mai mult de 24 milioane de modalități diferite. read more
Cum sa alegem cadouri cu impact mare pentru corporate

Cum sa alegem cadouri cu impact mare pentru corporate

Trimiterea cadourilor către clienți este o modalitate excelentă de a vă arăta aprecierea pentru parteneriatul vostru. read more
Product added to wishlist
Product added to compare.