BIALETTI Coffee Maker Moka Express...
BIALETTI Coffee Maker Moka Express...
BIALETTI Coffee Maker Moka Express...
BIALETTI Coffee Maker Moka Express...
BIALETTI Coffee Maker Moka Express...

BIALETTI Coffee Maker Moka Express Love 6-cup 270ml red 4977

7001410
229,00 lei
cu TVA

Moka Express Red este o versiune imbunătățită a celui mai clasic model realizat de Bialetti, principalul producător mondial de aparate de cafea. Acesta este coffee pot-ul in culoarea sa originală care l-a făcut celebru pe producătorul italian in anii 1930. Până in prezent, acesta este cel mai popular model de moka pot din lume, pentru că a fost produs in peste 200 de milioane de exemplare deja.

 

Modelul Moka Express Black 6 cești este folosit pentru prepararea a 6 cești de espresso, in același timp. Capacitatea sa totală este de 300 ml.

Pentru a prepara un espresso italian autentic, aveți nevoie de această cafetieră, de o cafea bună și doar de câteva minute.

Design
Această cafetieră din aluminiu turnat impresionează prin calitatea sa. Corpul său clasic, acelasi de zeci de ani, intr-o culoare nouă, vă aduce un plus de originalitate oricărei bucătării. Mânerul și butonul din plastic asigură o manevrare ușoară și o servire confortabilă, atunci când cafeaua este gata.
Fabricat in Italia.

Utilizare
Bialetti Moka Express este potrivit pentru plite pe gaz sau electrice. Puneți cafetiera pe plită așa incât mânerul să nu fie direct deasupra căldurii. Spălați cafetiera manual, fără detergenți. Nu este compatibilă cu masina de spălat vase.

Cum funcționeaza moka pot?
Simplu. Filtrul de cafea are un rezervor etanș superior, un filtru și un rezervor inferior. Puneți boabele de cafea măcinate in filtru, turnați apa in rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranță și conectați toate elementele. Puneți cafetiera pe plită și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se va deplasa inspre rezervorul de deasupra și va cuprinde cafeaua măcinată. Asta este tot - espresso-ul tău este delicios și aromat.

Brand: Bialetii
Culoare: roșu
Material: aluminiu
Numar de cești: 6
Capacitate: 300 ml

16 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.