BARISTA Nanopresso Chill White + Case
BARISTA Nanopresso Chill White + Case

BARISTA Nanopresso Chill White + Case

7000942
399,00 lei
cu TVA

Revitalizează-ți corpul cu o cafea și ofera  spiritului un impuls in culori. Noile produse Nanopresso  sunt surse de bucurie, energie, convingătoare, emoționale, spirituale.

 

NANOPRESSO CHILL WHITE 

Nanopresso vine la pachet cu noi caracteristici și capabilități, care va vor îmbunătăți foarte mult modul în care va pregătiți cafeaua preferată. Nanopresso este una dintre cele mai bune și mai versatile mașini espressoare si este un plus unic  la setul dvs. de instrumente pentru cafea!

Compact și ușor

Indiferent că vei pleca pentru câteva ore sau saptămani întregi, spațiul și greutatea sunt factori majori atunci când îți alegi echipamentul de călătorie. Cu o greutate de doar 336 grame și o lungime de 18,9 centimetri, Nanopresso este proiectat să fie mai ușor și mai versatil.

Inovativ si putenic

Construit în jurul unui sistem de pompare recent patentat, Nanopresso este capabil să atingă, cu ajutorul mâinilor dvs., o presiune maximă de 18 bari (261 PSI) pentru extractie de cafea fără egal. Nanopresso funcționează cel mai bine cu o cafea măcinată fin, care este tamponată tare. Este încântător de ușor de utilizat și simplu de utilizat. Nanopresso necesită 15% mai puțină forță pentru a pompa în comparație cu modelele anterioare (prima generație Minipresso)

După fiecare extractie, întreținerea Nanopresso durează doar câteva secunde. Când este necesar, fiecare componentă a portafiltrului este ușor de separat pentru o curățare profundă. Carcasa de protectie Nanopresso este realizată dintr-un material EVA rezistent și căptușeală din material moale. Este special conceputa pentru a se potrivi în jurul Nanopresso fără accesorii atașate. Carcasa ajută la protecția împotriva eventualelor adancituri, zgârieturi și praf. 

Instructiuni

Nanopresso este simplu și ușor de folosit.

Adăugați în compartimentul de cafea, cafea măcinată, cu lingurița din dotare și, folosind aceeași linguriță, preasați ușor cafeaua, pentru a o nivela. Puneți apă fierbinte, clocotită, în recipientul de apă și la final deblocați pistonul din poziția inițială, aplicând câteva pompări pentru a crea presiune și a extrage un espresso minunat cu cremă generoasă.

Caracteristici:

Dimensiuni

 156x71x62mm

Greutate

  336 gr

Capacitate apă

  80 ml

Capacitate cafea    

  8 gr

Presiune medie

  18 bar

Accesorii

Pahar espresso și linguriță integrate, perie pentru curatare, cos pentru filtre, carte cu instructiuni de folosire.

11 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.