Ceai Verde China Jasmine Dragon...

Ceai Verde China Jasmine Dragon Phoenix Pearls

9102256
Stoc epuizat
55,00 lei
cu TVA

Cele mai fine frunze de ceai verde și muguri sunt rulate manual în perle mici și parfumate cu aroma de floare de iasomie proaspătă.

*Fotografia are titlu de prezentare

*Culoarea ambalajului poate varia


 

In infuzie frunzele bilei de ceai se deschid treptat dezvaluind aromele delicate ale florilor de iasomnie.

Prepararea ceaiului: Se pune 1 linguriță de ceai la fiecare 1,5 dL de apă și încă una suplimentar. Aduceți apa la punctul de fierbere și apoi lăsați-o să se răcească la 90 ° C Se toarnă și se lasă la infuzat 5 minute. Se strecoară și se servește.

Cantitate de cafeină mare

Ceaiul blooming sau ceaiul care infloreste este realizat din ceai verde si diferite flori, legate artizanal impreuna sub forma unei bile. Scufundata in apa, aceasta bila de ceai se deschide asemenea unei flori. In mod normal aceste ceaiuri care infloresc provin din regiunea Yunnan, China. Florile cele mai folosite in ceaiurile care infloresc sunt: amaranth-ul (floarea nemuritoare), crizantema, florile de iasomnie, liliac, hibiscus, flori de osmanthus. Ceaiul care infloreste este de obicei servit in recipiente de sticla, transparente ca sa se poata observa mai bine inflorescenta. Florile de ceai pot fi refolosite de 2-3 ori fara ca ceaiul sa devina amar

Țara de proveniență: China

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Please enter weight/quantity 

Weight (g)

Piece(s)Product added to wishlist
Product added to compare.