Nou intrate
Oferte speciale
Cacao a fost consumată de-a lungul timpului de mii de ani în America Centrală. Aztecii o consumau cu chili, fierbinte sau rece. Europenii au modificat rețeta în ceva ce considerau mai gustos. Una din modificările importante a fost adăugarea de zahar. De asemenea și adăugarea diferitelor condimente din est precum scorțișoară, cuișoare, petale zdrobite de trandafir, flori de iasomie. Laptele a fost adăugat recent. Experimentează să vezi ce rețetă ți se potrivește.
1 kg Cacao de origine, dintr-o singură fermă, cu note de stafide și prune! Această ciocolată neagră peruviană, Chulucanas 70, îți oferă plăcere imediată. O aventură a gustului, ciocolata care se topește în gură, purtându-te prin munții provinciei Morropon din Peru, provenită din boabele de cacao Criollo. Produs de post!
O ciocolata calda densa, incredibil de delicioasa si catifelata. Apreciata de iubitorii ciocolatei calde, aceasta este facuta din pudra de cacao si boabe de cacao atent selectate din plantatiile proprii de pe Coasta de Fildes si din America de Sud.