Ceai Blooming Contine 8 produse.

Ceai Blooming

Ceaiul înfloritor sau blooming (chineză: 香片, 工艺 茶, sau 开 花茶)

constă dintr-un pachet de frunze de ceai uscate înfășurat una în jurul altora sau mai multor flori uscate. Acestea sunt făcute prin împletirea frunzelor de ceai și a florilor împreună într-o minge, apoi prin așezarea acestora la uscat.

Atunci când este infuzat, fasciculul se extinde și se desfășoară într-un proces care emulează o floare înflorită, iar florile din interior apar în centru. În mod tipic, ele provin din provincia Yunnan din China. Florile utilizate în mod frecvent în ceaiurile înfloritoare includ amarant, crizanteme, iasomie, crin, ibiscus și osmanthus. Ceaiul cu flori poate fi o creație modernă sau o invenție mult mai veche din China. Ceaiul înfloritor este, în general, servit în recipiente din sticlă sau materiale transparente similare, astfel încât efectul de înflorire poate fi văzut.

Pot fi reinfuzate, de obicei, de două sau trei ori, fără ca ceaiul să devină mai amar.

Se afiseaza 1-8 din 8 articole