Nou intrate
Se combina bine cu
Oferte speciale
Filtre
Se incarca...
Ceaiul înfloritor sau blooming (chineză: 香片, 工艺 茶, sau 开 花茶)
constă dintr-un pachet de frunze de ceai uscate înfășurat una în jurul altora sau mai multor flori uscate. Acestea sunt făcute prin împletirea frunzelor de ceai și a florilor împreună într-o minge, apoi prin așezarea acestora la uscat.
Atunci când este infuzat, fasciculul se extinde și se desfășoară într-un proces care emulează o floare înflorită, iar florile din interior apar în centru. În mod tipic, ele provin din provincia Yunnan din China. Florile utilizate în mod frecvent în ceaiurile înfloritoare includ amarant, crizanteme, iasomie, crin, ibiscus și osmanthus. Ceaiul cu flori poate fi o creație modernă sau o invenție mult mai veche din China. Ceaiul înfloritor este, în general, servit în recipiente din sticlă sau materiale transparente similare, astfel încât efectul de înflorire poate fi văzut.
Pot fi reinfuzate, de obicei, de două sau trei ori, fără ca ceaiul să devină mai amar.
Ceaiul blooming sau ceaiul care infloreste este realizat din ceai verde si diferite flori, legate artizanal impreuna sub forma unei bile. Scufundata in apa, aceasta bila de ceai se deschide asemenea unei flori. In mod normal aceste ceaiuri care infloresc provin din regiunea Yunnan, China.
Ceaiul blooming sau ceaiul care infloreste este realizat din ceai verde si diferite flori, legate artizanal impreuna sub forma unei bile. Scufundata in apa, aceasta bila de ceai se deschide asemenea unei flori. In mod normal aceste ceaiuri care infloresc provin din regiunea Yunnan, China.
Ceaiul blooming sau ceaiul care înflorește este realizat din ceai si diferite flori, legate artizanal împreună sub forma unei bile. Scufundată în apă, bila de ceai se deschide asemenea unei flori. În mod frecvent, aceste ceaiuri provin din regiunea Yunnan, China. Este sănătos și frumos. Captivați-vă simțurile, vizual și aromat, cu o ceașcă de ceai...