BIALETTI Coffee Maker New Venus, 4...
BIALETTI Coffee Maker New Venus, 4...
BIALETTI Coffee Maker New Venus, 4...
BIALETTI Coffee Maker New Venus, 4...

BIALETTI Coffee Maker New Venus, 4 cesti, Cupru

7001362
250,00 lei
cu TVA

Bialetti New Venus este o versiune actualizată a unuia din cele mai populare modele moka pot de la Bialetti, lider pe piața mondială de producție aparate de cafea. 

In comparație cu versiunea anterioară, Bialetti New Venus include un element nou in zona superioară, buton pe capac și mâner. De asemenea, partea inferioară este mai groasa cu 20%. 

Ca să prepari un veritabil espresso italian, ai nevoie doar de aceasta cafetieră, de o cafea de calitate și câteva minute. 

 
Cu Bialetti New Venus, poți prepara simultan 4 cești de espresso (circa 50 ml fiecare). Capacitatea totala a cafetierei este de 200 ml.

Design
Forma sa simplă și designul original fac din cafetiera Bialetti New Venus o alegere excelentă pentru zona de preparare băuturi de acasă. Acest design versatil este combinat cu funcționalitatea espressorului. Este fabricat din oțel inoxidabil finisat cu mâner din plastic negru. Oțelul inoxidabil are avantajul de a influența intr-o măsura mai mică gustul cafelei, in comparație cu aluminiul. Forma ergonomica a mânerului permite o turnare confortabilă a băuturii. 

Utilizare
Cafetiera Bialetti New Venus poate fi folosită pentru plite pe gaz, plite electrice și plite cu inducție. 
Așezati cafetiera pe plită, așa incât mânerul să nu fie supus căldurii. 
Spalați cafetierea manual, fără detergenți. 
Nu este compatibilă cu mașină de spălat vase. 

Cum funcționează Bialetti New Venus?
Cafetiera are un rezervor etanș in partea superioară, un filtru și un rezervor inferior. Puneți boabele de cafea macinată in filtru, turnați apa in rezervorul inferior de sub nivelul elementului de siguranță și conectați toate elementele. Puneți cafetiera pe plita și asteptați câteva minute. Apa fierbinte ajunge in rezervorul superior, cuprinzând boabele măcinate. La final, cafeaua va fi delicioasă și foarte aromată. 

84 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.