BIALETTI Mokapot Express 3tz red
BIALETTI Mokapot Express 3tz red
BIALETTI Mokapot Express 3tz red
BIALETTI Mokapot Express 3tz red

BIALETTI Mokapot Express 3tz red

7001041
Ultimele produse in stoc
179,00 lei
cu TVA

Modelul Bialetti Moka Express 3tz este folosit pentru prepararea a 3 cești de espresso odată. Capacitatea totala este de 150 ml. Pentru a pregăti un adevarat espresso italian, aveți nevoie doar de aceasta cafetieră, de o cafea bună și de cateva minute!

 

• Design:

Forma sa aerodinamica și designul original fac din mokapot-ul Bialetti un plus de eleganță pentru fiecare bucătărie. Acest aspect uimitor este combinat cu funcționalitatea. Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil lucios, cu un maner din plastic negru. Oțelul inoxidabil are un efect mai mic asupra gustului de cafea decât aluminiul, iar forma ergonomică a mânerului permite turnarea confortabilă a espresso-ului preparat. 

• Utilizare:

Asezați produsul pe aragaz astfel incât mânerul să fie in afara razei de câldură.

Spalați cafetiera manual, fără detergenți. Nu se poate curața in masina de spălat vase.

Alegând dimensiunea cafetierei, rețineți că de fiecare dată trebuie să pregătiți cantitatea de cafea specificată de producator. 

• Cum funcționează moka?

Cafetiera constă dintr-un rezervor superior etanș, un filtru și un rezervor inferior. Puneți cafea măcinată in filtru, turnați apa in rezervorul inferior sub nivelul supapei de siguranța și conectați toate elementele. Puneți cafetiera pe aragaz și așteptați câteva minute. Apa fierbinte se mută in rezervorul superior, curgând prin cafeaua măcinată. Espresso-ul dvs. delicios și aromatic este gata!

1 Obiect
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Product added to wishlist
Product added to compare.