Nou intrate
Se combina bine cu
Oferte speciale
Filtre
Se incarca...
este un tip de ceai care este mai oxidat decât ceaiurile oolong, verde și alb. Ceaiul negru este, în general, mai puternic în aromă decât ceaiurile mai puțin oxidate. Toate cele patru tipuri sunt realizate din frunze arbustului Camellia sinensis. Sunt utilizate două soiuri principale ale speciei: plantă de varietăți chinezești (C. sinensis var. Sinensis), folosită pentru cele mai multe alte tipuri de ceai, precum și planta asameză cu frunze mari (C. sinensis var. Assamica), care a fost folosit în mod tradițional pentru ceaiul negru deși în ultimii ani s-au produs și anumite ceaiuri verzi și albe.
Ceaiul negru are o istorie îndelungată, fiind consumat în China de peste 5000 de ani. Ca și ceaiul verde, și acesta este obținut din frunzele de Camellia Sinensis, diferența fiind gradul de procesare. Ceaiul negru este o sursă importantă de cafeină, compus ce stimulează sistemul nervos central și cardiac *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea...
Ceaiul negru este o băutură cu o istorie îndelungată, fiind consumat în China de peste 5000 de ani. Ca și ceaiul verde, și acesta este obținut din frunzele de Camellia Sinensis, diferența fiind gradul de procesare. Ceaiul negru este o sursă importantă de cafeină, un compus ce stimulează sistemul nervos central și cardiac *Imaginea are titlu de prezentare...
Ceaiul negru este o băutură cu o istorie îndelungată, fiind consumat în China de peste 5000 de ani. Ca și ceaiul verde, și acesta este obținut din frunzele de Camellia Sinensis, diferența fiind gradul de procesare. Ceaiul negru este o sursă importantă de cafeină, un compus ce stimulează sistemul nervos central și cardiac *Imaginea are titlu de prezentare...
Un amestec original de ceaiuri din China, Sri Lanka și India. Frunzele sale maro închis conferă o infuzie care are culoare asemănătoare mierii. Gustul și aroma prezintă prune și miere sălbatică, cu un indiciu de portocală la final. *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea ambalajului poate varia
Gust captivant de cireșe și fructe tropicale Ceaiul negru Ceylon este un tip de ceai foarte pretuit din Sri Lanka. Are o culoare aurie si un gust bogat, intens, pentru care multi consumatori de ceai il apreciaza foarte mult. *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea ambalajului poate varia
Echilibru armonios de floare de iasomie și aromă de bergamotă Ruhuna este singura mare producatoare de ceai din Sri Lanka. Solul său unic aflat la mică altitudine conferă ceaiului o culoare intensa, o aromă bogată, de malț, dulceagă. Ceaiul negru Ceylon Ruhuna are un gust persistent și corpolent, intens. *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea...
Gust plăcut de bergamotă Ceaiul negru Ceylon este un tip de ceai foarte prețuit. Are o culoare aurie și un gust bogat, intens, pentru care mulți consumatori de ceai îl apreciază foarte mult. Prin urmare ceaiul negru Ceylon poate fi savurat peste tot pe glob. *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea ambalajului poate varia
Aromă de lămâie intensificată cu ardei iute Ceaiul negru Ceylon este un tip de ceai foarte prețuit. Are o culoare aurie și un gust bogat, intens, pentru care mulți consumatori de ceai îl apreciază foarte mult. Prin urmare ceaiul negru Ceylon poate fi savurat peste tot pe glob. *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea ambalajului poate varia
Un ceai rar foarte apreciat de împărații chinezi. Pu Erh este o varietate de ceai post-fermentat, procedeu în care frunzele ceaiului suportă o fermentare microbiană cauzată de organismele ce trăiesc in plantă, după ce sunt uscate și rulate. Este o specialitate chinezească *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea ambalajului poate varia
Un ceai rar foarte apreciat de împărații chinezi. Pu Erh este o varietate de ceai post-fermentat, procedeu în care frunzele ceaiului suportă o fermentare microbiană cauzată de organismele ce trăiesc in plantă, după ce sunt uscate și rulate. Aroma de vișine echilibrată cu floarea de iasomie și trandafiri *Imaginea are titlu de prezentare *Culoarea...
Ceaiul negru este o băutură cu o istorie îndelungată, fiind consumat în China de peste 5000 de ani. Ca și ceaiul verde, și acesta este obținut din frunzele de Camellia Sinensis, diferența fiind gradul de procesare. Ceaiul negru este o sursă importantă de cafeină, un compus ce stimulează sistemul nervos central și cardiac. *Imaginea are titlu de...
Ceaiul negru este o băutură cu o istorie îndelungată, fiind consumat în China de peste 5000 de ani. Ca și ceaiul verde, și acesta este obținut din frunzele de Camellia Sinensis, diferența fiind gradul de procesare. Ceaiul negru este o sursă importantă de cafeină, un compus ce stimulează sistemul nervos central și cardiac. *Imaginea are titlu de...