Nou intrate
Se combina bine cu
Oferte speciale
Filtre
Se incarca...
(抹茶, pronunția japoneză pronunțată [mat.tɕa], engleză / mætʃə / [1] [i]) este pulberea fin măcinată din frunze de ceai verde cultivate și prelucrate special. Acest ceai este special din două aspecte ale cultivării și prelucrării.
Plantele de ceai verde, pregtite pentru matcha, sunt umbrite pentru aproximativ trei săptămâni înainte de recoltare, iar tulpinile și venele sunt îndepărtate în procesare.
În timpul creșterii umbrite, planta Camellia sinensis produce mai mult teanină și cofeină. Forma sub formă de pulbere de matcha este consumată diferit de frunzele de ceai sau de plicurile de ceai și este preparată într-un lichid, de obicei apă sau lapte.
Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Pudra de ceai are o culoare verde smarald iar gustul si aroma sa regivoreaza.
Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Pudra de ceai are o culoare verde smarald iar gustul si aroma sa regivoreaza.
Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Ceai verde japonez din frunze ce au crescut la umbra. Pudra de ceai are o culoare verde smarald iar gustul si aroma sa regivoreaza. Tonuri finale de castravete dulce. Denumirea Tsuki inseamna "luna".
Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Ceai verde japonez din frunze ce au crescut la umbra. Pudra de ceai are o culoare verde smarald iar gustul si aroma sa regivoreaza. Tonuri finale de castravete dulce. Denumirea Tsuki inseamna "luna".
Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Ceai verde japonez din frunze ce au crescut la umbra. Pudra de ceai are o culoare verde smarald iar gustul si aroma sa regivoreaza. Tonuri finale de castravete dulce. Denumirea Tsuki inseamna "luna".