Ceai Contine 161 produse.

Ceai

Ceremonialul ceaiul este hrana sufletului, ceaiul este a trupului.

Subcategorii

 • Ceai Alb

  Ceaiul alb este cel provenit din boboci și frunzele de ceai imature, culese puțin înainte ca mugurii să se deschidă complet și care se lasă să se usuce în soarele natural.

 • Ceai Ayurvedic

  Linia noastră premium de ceai aduce vindecare, armonie și echilibru în viața ta. Sursele noastre sunt ... .

  Ayurveda: Ayus - viață și Veda - cunoașterea. Este cea mai veche formă de tratament tradițional indian. Poate preveni și trata bolile prin menținerea echilibrului în organism și minte, printr-o dietă și un stil de viață adecvat, precum și prin utilizarea de remedii pe bază de plante.

 • Ceai Matcha

  Matcha

  (抹茶, pronunția japoneză pronunțată [mat.tɕa], engleză / mætʃə / [1] [i]) este pulberea fin măcinată din frunze de ceai verde cultivate și prelucrate special. Acest ceai este special din două aspecte ale cultivării și prelucrării.

  Plantele de ceai verde, pregtite pentru matcha, sunt umbrite pentru aproximativ trei săptămâni înainte de recoltare, iar tulpinile și venele sunt îndepărtate în procesare.

  În timpul creșterii umbrite, planta Camellia sinensis produce mai mult teanină și cofeină. Forma sub formă de pulbere de matcha este consumată diferit de frunzele de ceai sau de plicurile de ceai și este preparată într-un lichid, de obicei apă sau lapte.

 • Ceai Mate

  Mate

  (spaniolă: [mate], portugheză: [matʃi], câteodată scris maté în engleză, cunoscut și ca chimarrão, este o băutură bogată în cofeină, tradițională din America de Sud, consumată inițial de Guarani și răspândită apoi de poporul Tupí. În ultimele secole, a devenit deosebit de populară în Argentina și Uruguay, precum și în Paraguay, Bolivian Chaco, Chile de Sud și Brazilia de Sud. Este, de asemenea, consumat și în Siria, cel mai mare importator din lume, și în Liban.

  Se prepară prin umplerea unei tărtăcuțe cu frunzele uscate de yerba mate, se toarnă apă fierbinte de 80 C și este servită cu un pai metalic. Paiele se numesc bombilla în spaniolă și sunt în mod tradițional fabricate din argint. În comerț acum se găsesc din inox sau trestie. Frunzele maté sunt uscate, tocate și măcinate într-un amestec pudră numit yerba, "erva" în portugheză, ceea ce înseamnă "plante". Bombilla funcționează atât ca pai cât și ca o sită. Capătul scufundat este ars, cu orificii sau fante mici care permit trecerea ceaiului dar blochează frunza. 

 • Ceai Negru

  Ceaiul negru

  este un tip de ceai care este mai oxidat decât ceaiurile oolong, verde și alb. Ceaiul negru este, în general, mai puternic în aromă decât ceaiurile mai puțin oxidate. Toate cele patru tipuri sunt realizate din frunze arbustului Camellia sinensis. Sunt utilizate două soiuri principale ale speciei: plantă de varietăți chinezești (C. sinensis var. Sinensis), folosită pentru cele mai multe alte tipuri de ceai, precum și planta asameză cu frunze mari (C. sinensis var. Assamica), care a fost folosit în mod tradițional pentru ceaiul negru deși în ultimii ani s-au produs și anumite ceaiuri verzi și albe.

 • Ceai Oolong

  Oolong

  este un ceai chinez tradițional semi-oxidat Camellia sinensis produs printr-un proces care cuprinde umezirea plantei sub soarele puternic și oxidare înainte de a se răsuci. Cele mai multe ceaiuri oolong, în special cele de calitate superioară, implică soiuri unice de plante de ceai folosite exclusiv. Gradul de oxidare poate varia de la 8-85%, în funcție de soi și de stilul de producție.

 • Ceai Rooibos

  Rooibos

  (/ rɔɪbɒs / ROY-boss; Afrikaans: [rɔːibɔs]; Aspalathus linearis), adică "tufa roșie"; este un membru al familiei de plante Fabaceae care se dezvoltă în fânețele din Africa de Sud.

  Frunzele sunt folosite pentru a face un ceai pe bază de plante care se numește după nume: rooibos, ceai Bush (mai ales în Africa de Sud) sau ceai redbush (predominant în Marea Britanie). Ceaiul a fost popular în Africa de Sud de generații, dar acum este consumat în multe țări din întreaga lume. Ceaiul are un gust și o culoare oarecum asemănătoare cu ceaiul de hibiscus.

  RED BERRY ICE TEA

  ICE TEA

  Ingrediente:

  5 cani apa

  20 g ceai rooibos

  1 cana capsuni taiate

  10 frunze proaspete de menta

  2-3 linguri miere

  Gheata

  Decor: capsuni, bucati de lime, menta proaspata

 • Infuzie de Plante

  Ceaiurile pe bază de plante

  mai puțin frecvent numite tisanes (UK și US / tɪzæn /, SUA, de asemenea / tɪzɑːn) - sunt băuturi obținute prin infuzarea sau decoctul ierburilor, condimentelor sau a altor materiale vegetale. Acestea nu conțin de obicei cofeină. Ceaiurile din plante nu ar trebui să fie confundate cu ceaiurile adevărate (de ex., Negru, verde, alb, galben, oolong), care sunt preparate din frunzele plantei de ceai, Camellia sinensis, nici cu ceaiul decofeinizat.

 • Ceai Verde

  Ceaiul verde

  este un tip de ceai care provine din frunze de Camellia Sinensis care nu au suferit același proces de umezire și oxidare utilizat pentru a face ceaiuri oolong și ceaiuri negre. Ceaiul verde provine din China, dar producția sa s-a răspândit în multe alte țări din Asia.

  Există mai multe soiuri de ceai verde, care diferă substanțial pe baza varietății de Camellia Sinensis folosită, condițiile de creștere, metodele horticole, prelucrarea și timpul de recoltare. Deși au existat studii considerabile cu privire la efectele posibile ale consumului de ceai verde în mod regulat, există puține dovezi care susțin idea consumului de ceai verde cu efecte asupra sănătății.

 • Ceai Blooming

  Ceaiul înfloritor sau blooming (chineză: 香片, 工艺 茶, sau 开 花茶)

  constă dintr-un pachet de frunze de ceai uscate înfășurat una în jurul altora sau mai multor flori uscate. Acestea sunt făcute prin împletirea frunzelor de ceai și a florilor împreună într-o minge, apoi prin așezarea acestora la uscat.

  Atunci când este infuzat, fasciculul se extinde și se desfășoară într-un proces care emulează o floare înflorită, iar florile din interior apar în centru. În mod tipic, ele provin din provincia Yunnan din China. Florile utilizate în mod frecvent în ceaiurile înfloritoare includ amarant, crizanteme, iasomie, crin, ibiscus și osmanthus. Ceaiul cu flori poate fi o creație modernă sau o invenție mult mai veche din China. Ceaiul înfloritor este, în general, servit în recipiente din sticlă sau materiale transparente similare, astfel încât efectul de înflorire poate fi văzut.

  Pot fi reinfuzate, de obicei, de două sau trei ori, fără ca ceaiul să devină mai amar.

 • Ceai de Fructe

  Ceaiurile de fructe

  Un amestec de fructe uscate făcut de profesioniști ai gusturilor. O cale de a avea acces la fructe tot timpul anului.

 • Ceai Vintage

  Ceaiuri Vintage

  Nu doar o ceașcă de ceai ... E un pahar de viață. O gură și ești reînnoită, reîmprospătată. Vintage vă aduce aromele bogate, aromate de ceai negru, verde și infuzat pentru a vă îmbogăți viața.

  Amestecurile noastre specializate sunt create cu multă grijă și aroma lor bogată va stârni o futună în gură. Nu numai ceaiul nostru atrage atenția ci și unitatea noastră de ambalare combină tehnicile științei cu cunoștințele de specialitate ale ceaiului pentru a crea ambalaje specifice ceaiului viitorului.

  La Vintage... acest lucru este doar începutul.

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 161 articole